Ο James Hetfield ζήτησε συγγνώμη από τον Kip Winger για τα «βελάκια» στο βίντεο του Nothing Else Matters
Music

Ο James Hetfield ζήτησε συγγνώμη από τον Kip Winger για τα «βελάκια» στο βίντεο του Nothing Else Matters

Tο βίντεο του Nothing Else Matters που έχει ξεπεράσει τα 1,2 δισ. προβολές στο youtube, δείχνει τα μέλη των Metallica στο στούντιο την εποχή που ηχογραφούσαν το black album και ανάμεσα σε δραστηριότητες, όπως μπάσκετ και μπιλιάρδο, βλέπουμε τον Lars Ulrich να μαζεύει τα βελάκια που μόλις έχει ρίξει σε ένα στόχο με τη φωτογραφία του Kip Winger. 

Ο frontman των Winger ήταν καλεσμένος στο podcast, Appetite For Distortion και ρωτήθηκε αν ο Lars του εξήγησε ποτέ τον λόγο της «εμφάνισης» του στο βίντεο.

«Μπα, όχι. μπορείς να δεις τον Lars σε ένα βίντεο στην εκπομπή του Howard Stern που μίλησε για το θέμα και είπε ότι έριξε τα βελάκια αλλά δεν ήταν τίποτα προσωπικό. Δεν ζήτησε ποτέ συγγνώμη, αλλά ο James Hetfield μου τηλεφώνησε πριν από περίπου ενάμιση χρόνο και μου ζήτησε συγγνώμη για το περιστατικό.

Ο James ήταν πολύ ωραίος τύπος και είναι σίγουρα κάποιος με τον οποίο θα μπορούσα να είμαι φίλος. Και ήταν πολύ ειλικρινής. Δεν ήταν σαν να μου τηλεφώνησε για να ζητήσει συγγνώμη και μετά να εξαφανιστεί. Μου έστειλε μηνύματα αρκετές φορές και επικοινωνούμε περιστασιακά. Δεν νομίζω ότι ο Lars θα με καλούσε ποτέ για να ζητήσει συγγνώμη» τόνισε ο Kip Winger.


O Άρχοντας των Δαχτυλιδιών επιστρέφει στους ελληνικούς κινηματογράφους

Rolling Stone: Αυτά είναι τα 100 καλύτερα heavy metal τραγούδια

Ποιο ήταν το μεγάλο πρόβλημα στο φινάλε του Last of Us

Τέσσερις προσθήκες στις metal μέρες του Release Athens!


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: