O James Hetfield τηλεφώνησε στη γυναίκα που γέννησε σε συναυλία των Metallica
Music

O James Hetfield τηλεφώνησε στη γυναίκα που γέννησε σε συναυλία των Metallica

James Hetfield: Τον γύρο του κόσμου έκανε η είδηση, για μία γυναίκα στη Βραζιλία, που γέννησε μέσα στο γήπεδο την ώρα της συναυλία των Metallica. H Joice M. Figueiró ήταν έγκυος 39 εβδομάδων, όμως δεν ήταν οι μέρες της ακόμα. Το μωρό είχε άλλη άποψη αφού έκανε τη… θριαμβευτική εμφάνιση του την ώρα του Enter Sandman και ευτυχώς όλα πήγαν καλά.

Λίγες ημέρες μετά δέχτηκε μάλιστα τηλεφώνημα από τον James Hetfield που της έδωσε τις ευχές εκ μέρους της μπάντας σε μία συνομιλία που κράτησε περίπου επτά λεπτά.

Η γυναίκα μίλησε στην Washigton Post και αναφέρθηκε στο αστείο που έκανε στο instagram για το όνομα του παιδιού. Ότι θα το έβγαζε δηλαδή James Ulrich. «Δεν έχουμε δηλώσει ακόμα το όνομα αλλά σκεφτόμαστε μήπως κάνουμε ένα μικρό tribute στο μεσαίο όνομα».

Απέκλεισε πάντως το ενδεχόμενο ένα από τα ονόματα να είναι «Sandman». «Είναι ένα όνομα που θα κουβαλάει σε όλη του τη ζωή. Θα δέχεται bullying αν τον ονομάσουμε Sandman. Ήδη έχει μία καλή ιστορία για να διηγείται».

https://youtu.be/q-l2QcQ3P_o


Τα «Φιλαράκια» φεύγουν από το Netflix

Όλες οι κρυφές συμμετοχές στο Multiverse of Madness

Άνοδος: Η Ιστορία των Αντετοκούνμπο – Το πρώτο trailer

Πάρα πολλές εκπλήξεις στο setlist των Muse


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ