O Jack White έκανε πρόταση γάμου πάνω στη σκηνή και παντρεύτηκε αμέσως μετά!
Music

O Jack White έκανε πρόταση γάμου πάνω στη σκηνή και παντρεύτηκε αμέσως μετά!

Αν θεωρείτε ότι είχατε μία γεμάτη Παρασκευή, μάλλον τα όσα έκανε ο Jack White στις 8 Απριλίου, θα σας αλλάξουν γνώμη. Κυκλοφόρησε το νέο του άλμπουμ, στη συνέχεια έπαιξε τον εθνικό ύμνο σε αγώνα των Detroit Tigers και αμέσως μετά ξεκίνησε την περιοδεία του. Τελείωσε όμως εκεί η γεμάτη μέρα του; Όχι.

Κατά τη διάρκεια του Hotel Yorba που έριξε την αυλαία του κανονικού του set, φώναξε στη σκηνή την Olivia Jean που ήταν από τις τραγουδίστριες που άνοιξαν τη συναυλία και της έκανε πρόταση γάμου μπροστά στο κοινό. Αυτή είπε το «ναι». Γιατί όμως να περιμένεις να περάσει καιρός για να παντρευτείς, αν μπορείς να το κάνεις αμέσως;

Έτσι, πριν ξεκινήσει το encore, ο Jack με συνοδό τη μητέρα του και η Olivia με συνοδό τον πατέρα της, παντρεύτηκαν πριν ξεκινήσει το Steady, as she goes των Raconteurs. Ναι λοιπόν, ο Jack White είχε μια γεμάτη Παρασκευή και τώρα αν δεν το έχετε κάνει ήδη, να πάτε να ακούσετε το Fear of the Dawn που μόλις κυκλοφόρησε και είναι ίσως το καλύτερο solo άλμπουμ του.

Papa Roach: Έπαιξαν σε πιτσαρία με το κοινό να κάνει Wall of Death!

Γουίλ Σμιθ: Τον απέκλεισαν από τα όσκαρ για δέκα χρόνια

Οι Pink Floyd κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι μετά από 28 χρόνια!

Rammstein: Στο νέο τραγούδι τους είναι… αγνώριστοι!


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες.  Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ