Ιστορική στιγμή με τους Metallica να παίζουν το Master of Puppets στον Jimmy Kimmel
Music

Ιστορική στιγμή με τους Metallica να παίζουν το Master of Puppets στον Jimmy Kimmel

Η απόβαση των Metallica στην εκπομπή του Jimmy Kimmel, συνεχίστηκε και το βράδυ της Τετάρτης και αυτή τη φορά τους είδαμε να παίζουν ένα από τα σημαντικότερα τραγούδια στην ιστορία του Heavy Metal στην prime time της αμερικανικής τηλεόρασης.

Φυσικά μιλάμε για το Master of Puppets και σίγουρα κανένας στη μπάντα δεν φανταζόταν το 1986 ότι θα παίζουν τα τραγούδι μπροστά στο τηλεοπτικό κοινό ενός talk show. Το Master of Puppets γνώρισε φυσικά μεγάλη επιτυχία στο mainstream κοινό το καλοκαίρι που μας πέρασε όταν ακούστηκε στο φινάλε της 4ης σεζόν του Stranger Things.

Οι Metallica παίζουν ακόμα ένα τραγούδι για την εκπομπή του Jimmy Kimmel, το If Darkness Had a Son, που θα μεταδοθεί το βράδυ της Πέμπτης. Το νέο τους άλμπουμ με τίτλο 72 Seasons έρχεται την Παρασκευή, ενώ σε λίγες ώρες θα γίνει στα Village Cinemas  η προβολή με όλα τα τραγούδια στο πλαίσιο του παγκόσμιου listening party.


Ανακοινώθηκε το remake του Harry Potter σε σειρά

Το Netflix του Heavy Metal είναι διαθέσιμο και στην Ελλάδα

Οι Ghost κυκλοφόρησαν νέα διασκευή και έχουν έτοιμο EP!

Το δεύτερο prequel του Game of Thrones που ανακοινώθηκε από το HBO


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: