Οι ημερομηνίες και τα πρώτα ονόματα του Street Mode Festival
Music

Οι ημερομηνίες και τα πρώτα ονόματα του Street Mode Festival

Back from the dead! Get ready for chapter 12…”  Με αυτήν την φράση και το χαρακτηριστικό φετινό artwork, το Street Mode Festival επιστρέφει για 12η χρονιά, στις 23, 24 και 25 Σεπτεμβρίου, και όπως πάντα υπόσχεται αμέτρητες συναυλίες μαζί με εκδηλώσεις αφιερωμένες στην κουλτούρα του δρόμου. Το μουσικό line-up που έχει ανακοινωθεί μέχρι στιγμής παραμένει πιστό στις ρίζες του φεστιβάλ, με  κορυφαία ονόματα της ελληνικής και διεθνούς σκηνής να δημιουργούν ένα fusion από hip-hop, punk, heavy  rock και indie  ήχους. Street  Mode: ON!

Όλες οι πληροφορίες: www.streetmode.gr

To Street  Mode είναι ένα ετήσιο φεστιβάλ μουσικής, τέχνης και σπορ που πραγματοποιείται στην Θεσσαλονίκη από το 2009. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ στην Ελλάδα, το οποίο προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες σε ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει πολλά μουσικά stages και street culture events.Μπες σε κατάσταση “street” και απόλαυσε 3 ημέρες ζωντανή μουσική, street art, street  dance, action  sports και πολλά ακόμη!

Πρόλαβε τα early-bird εισιτήρια: https://www.streetmode.gr/festival-tickets/

Αυτά είναι τα πρώτα ονόματα που ανακοινώθηκαν: 

Street Mode Festival 2022

Δες το aftermovie:

Το Street Mode Festival ξεκίνησε ως μια σειρά εκδηλώσεων σε ανοιχτούς – δημόσιους χώρους, όπως η πλατεία της Θέρμης και το Λιμάνι της Θεσσαλονίκης, με όραμα να παρουσιάσει όλα τα στοιχεία της “street” κουλτούρας σε μία ενιαία γιορτή. Με τον άτυπο αλλά ευρέως διαδεδομένο όρο “street culture” ορίζουμε την υποκουλτούρα που αναπτύσσεται κυρίως σε αστικές περιοχές, η οποία εκφράζεται μέσα από μορφές τέχνης όπως το graffiti και το breakdance, μέσα από σπορ όπως το skateboarding και το parkour, και μέσα από είδη μουσικής όπως το hip-hop, το rock και το ethnic.

«Η ιστορία της ομάδας μας μετράει ήδη 11 χρόνια, συν 2 τα οποία θέλουμε να ξεχάσουμε! Φέτος ο στόχος μας είναι να επανασυνδεθούμε με τον κόσμο, μετά από 2 χρόνια παύσης,  και να φέρουμε σε εφαρμογή νέες ιδέες και προτάσεις», τονίζει ο Γιάννης Ευσταθίου εκ μέρους της διοργάνωσης.

Τα νέα του StreetModeFestival προβλέπονται συγκλονιστικά! Κάνεfollow, like και subscribe στα social του φεστιβάλ για να μαθαίνεις πρώτος τις ανακοινώσεις που θα ακολουθήσουν!

WEBSITE: http://www.streetmode.gr

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS: http://www.streetmode.gr/festival-faq-gr

INSTAGRAM: http://www.instagram.com/streetmodefestival

FACEBOOK: http://www.facebook.com/streetmodefestival

YOUTUBE: http://www.youtube.com/streetmodeGR

TIK TOK: https://www.tiktok.com/@streetmodefestival


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ