Οι Imagine Dragons έπαιξαν αλλά η συναυλία ΔΕΝ έπρεπε να γίνει
Music

Οι Imagine Dragons έπαιξαν αλλά η συναυλία ΔΕΝ έπρεπε να γίνει

Πρωί Πέμπτης και όπως φαίνεται αφήνουμε σιγά-σιγά πίσω μας την κακοκαιρία Ντάνιελ που έπληξε τη χώρα και έκανε βαρβάτο πέρασμα και από την Αττική από το μεσημέρι της Τετάρτης. Η συναυλία των Imagine Dragons πραγματοποιήθηκε στο ΟΑΚΑ και μάλιστα στην ώρα της, με το συγκρότημα να ανεβαίνει στη σκηνή λίγο μετά τις 21.00, όμως αυτό το γεγονός δεν είναι απόδειξη εύρυθμης λειτουργίας, αλλά ένα ακόμα δείγμα, ότι αυτή η χώρα έχει αφεθεί στην τύχη της.

Η συναυλία των Imagine Dragons δεν έπρεπε να πραγματοποιηθεί κάτω από αυτές τις συνθήκες και ειδικά όταν έγινε ξεκάθαρο από αργά το μεσημέρι, ότι δεν μιλάμε για μια απλή βροχή του Σεπτεμβρίου. Θεωρούμε αδιανόητο να στέλνει μήνυμα το 112 στην Αττική λέγοντας στον κόσμο να προστατευθεί και παράλληλα να μην υπάρχει ένας αρμόδιος να σηκώσει ένα τηλέφωνο που θα επιβάλλει την ακύρωση της.

Χιλιάδες κόσμου έχασαν την ευκαιρία να δουν το συγκρότημα από κοντά, είτε λόγω αδυναμίας να φτάσουν στο χώρο, είτε λόγω απόφασης να μην βγουν με αυτές τις καιρικές συνθήκες στο δρόμο. Προφανώς και δεν είμαστε διοργανωτές, για να ξέρουμε όλες τις παραμέτρους που μπαίνουν στο αν θα γίνει ή θα ακυρωθεί μία παραγωγή τέτοιου μεγέθους, αλλά το ρίσκο που πάρθηκε ήταν τεράστιο και θα πρέπει όλοι να αισθάνονται τυχεροί, που δεν είχαμε σοβαρά ατυχήματα.

Ναι, στο εξωτερικό γίνονται συναυλίες με καταιγίδες, αλλά επιτρέψτε μας να πιστεύουμε ότι οι υποδομές τους είναι… λίγο καλύτερες από τις δικές μας. Δεν ήταν μια απλή βροχούλα όπως αποδείχθηκε, αλλά ένας άμεσος κίνδυνος για όλους όσοι βρέθηκαν εκεί.

Και θα το ξαναπούμε χωρίς να χρειάζονται πολλές κουβέντες και αναλύσεις. Υπήρχε κίνδυνος για το κοινό, άρα η συναυλία δεν έπρεπε να γίνει.


Όλες οι σειρές και οι ταινίες που έρχονται στο Netflix τον Σεπτέμβριο

22 χρόνια Toxicity: To άλμπουμ των System of a Down που σημάδεψε μία ολόκληρη γενιά

Τατουάζ στο λαιμό έκανε ανάμεσα σε δύο εμφανίσεις των Metallica ο James Hetfield

Δέκα συγκροτήματα που πρέπει να δούμε στην Ελλάδα το επόμενο καλοκαίρι


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ