Γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά από το μικρόφωνο που πέταξε ο Axl Rose
Music

Γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά από το μικρόφωνο που πέταξε ο Axl Rose

Μία γυναίκα οπαδός των Guns N’ Roses που παρακολούθησε το σόου του συγκροτήματος αυτή την εβδομάδα στην Αδελαΐδα της Αυστραλίας υποστήριξε ότι τραυματίστηκε από ένα μικρόφωνο που πέταξε στο πλήθος ο Axl Rose.

Η Rebecca Howe, είπε σε τοπικό κανάλι ότι χτυπήθηκε στο αποκορύφωμα του Paradise City, του τελευταίου τραγουδιού του σετ των 29 τραγουδιών του συγκροτήματος.

«Ήμουν στο Diamond Standing, οπότε δεν ήμουν καν μπροστά, και ήταν το τελευταίο τραγούδι, το Paradise City. O Axl Rose υποκλίθηκε στο κοινό και μετά το πέταξε στο πλήθος… με πέτυχε ακριβώς στο πάνω μέρος της μύτης ανάμεσα στα μάτια. Για μερικά εκατοστά θα μπορούσε να μου βγάλει το μάτι, ή να μου σπάσει τα δόντια. Αν ήταν γυρισμένο το κεφάλι μου θα μπορούσε να με είχε σκοτώσει» είπε.

Μέσω twitter το βράδυ της Παρασκευής ο Axl Rose απολογήθηκε για το περιστατικό, λέγοντας ότι είναι γνωστό πως εδώ και τριάντα χρόνια πετάει το μικρόφωνο στο κοινό δίνοντας την ευκαιρία σε κάποιον να το πιάσει, αλλά από εδώ και πέρα θα σταμάτησε αν είναι θέμα ασφάλειας.


Οι Pantera ξανά στη σκηνή – Δείτε βίντεο από την πρώτη εμφάνιση

Οι Helloween έρχονται στην Ελλάδα για το Release Athens!

Guardians of the Galaxy: Αυτό είναι το καταπληκτικό πρώτο trailer


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ