Ghost: Ώρα για χορό με το νέο τους βίντεο!
Music

Ghost: Ώρα για χορό με το νέο τους βίντεο!

Όταν κυκλοφόρησε το Impera των Ghost τον Μάρτιο που μας πέρασε, αν ήθελε κάποιος να ποντάρει λεφτά ότι το Spillways θα γινόταν single και βίντεο δεν θα έβγαζε φράγκο, αφού προφανώς και θα γινόταν single και βίντεο. Είναι από τα πιο πιασάρικα αν όχι το πιο πιασάρικο του δίσκου χωρίς αμφιβολία.

Και κυκλοφόρησε το μεσημέρι της Τετάρτης.  Τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Amir Chamdin, που έχει συνεργαστεί ξανά με τη μπάντα την εποχή του Infestissumam, για τα Secular Haze και Year Zero.

Το νέο άλμπουμ των Ghost αποτέλεσε τη μεγαλύτερη επιτυχία της καριέρας τους, αφού έφτασε μέχρι το νούμερο 2 στα charts Αμερικής και Αγγλίας, ενώ ήταν άνετα πρώτο σε φυσικές πωλήσεις, αφήνοντας πίσω μεγαθήρια του είδους που επίσης κυκλοφόρησαν δίσκους πρόσφατα. Μετά από την ευρωπαϊκή τους περιοδεία που ολοκληρώθηκε τον Μάιο, στα τέλη Αυγούστου επιστρέφουν στην Αμερική για μία σειρά εμφανίσεων με το τέλος Σεπτεμβρίου.


Οι Metallica έβγαλαν βίντεο για το Master of Puppets!

Avengers: Ανακοινώθηκε ο σκηνοθέτης της επόμενης ταινίας

H στιγμή που η πλατεία νερού εκτoξεύθηκε στο Spit it Out των Slipknot

Επιτέλους ανατριχίλες με το κανονικό trailer του Rings of Power!


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: