Ghost: Μεγάλη επιτυχία στην Αγγλία με το νούμερο 2 στo chart!
Music

Ghost: Μεγάλη επιτυχία στην Αγγλία με το νούμερο 2 στo chart!

Μία τεράστια επιτυχία προσέθεσαν στο ενεργητικό τους οι Ghost αφού το νέο τους άλμπουμ έκανε ντεμπούτο στην Αγγλία στο νούμερο 2 του album chart. Αυτή είναι η υψηλότερη θέση που έχει πάρει το συγκρότημα στη χώρα, αφού το Prequelle πριν από τέσσερα χρόνια είχε φτάσει μέχρι το νούμερο δέκα.

To Impera ξεκίνησε πολύ καλά από τις 11 του μήνα όταν κυκλοφόρησε και βρέθηκε σταθερά στη δεύτερη θέση. Μάλιστα έφτασε πολύ κοντά σε μία ιστορική επιτυχία παλεύοντας μέχρι την τελευταία στιγμή για το νούμερο ένα που πήγε όμως τελικά, στον Rex Orange County  με το Who Cares?. Το πρώτο άλμπουμ της μπάντας που είχε μπει στο chart ήταν το Meliora το 2015 είχε φτάσει στο νούμερο 23. 

Η Αγγλία είναι πολύ φιλική σε rock και metal κυκλοφορίες το τελευταίο διάστημα, αφού έχουμε συγκροτήματα με πιο μοντέρνο ήχο όπως οι Bring me the Horizon, οι Architects και οι Don Broco να φτάσουν στην κορυφή, αλλά και παραδοσιακές δυνάμεις όπως οι Iron Maiden που πήγαν στο νούμερο 2 με το Senjutsu.

Το νέο άλμπουμ των Ghost αναμένεται να πλασαριστεί σε εξίσου εντυπωσιακή θέση και στην Αμερική, αφού θα είναι σίγουρα στην πρώτη πεντάδα. Το συγκρότημα εμφανίστηκε μεσοβδόμαδα και στην εκπομπή του Jimmy Kimmel δείχνοντας ότι έχουν κάνει για τα καλά μπάσιμο στο mainstream κάτι που φαίνεται και από το μέγεθος των συναυλιακών χώρων που εμφανίζονται.

Διαβάστε ακόμα:

Μοιράζεσαι τον κωδικό του Netflix; Έρχεται νέα χρέωση

Tool: Αυτό είναι το πρώτο τους βίντεο μετά από 15 χρόνια!

Crosses: Η μπάντα του Chino Moreno κυκλοφόρησε δύο νέα τραγούδια

Αυτό είναι το νέο setlist των Slipknot!


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες.  Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: