Ghost: Διασκευή του He is με μπουζούκι!
Music

Ghost: Διασκευή του He is με μπουζούκι!

Ενώ κινούμαστε σε ρυθμούς Ghost αυτές τις μέρες, με την κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ να αποτελεί κεντρικό θέμα συζήτησης, έρχεται μία διασκευή στο He is σε μπουζούκι, να μας κάνει να σταματήσουμε λίγο και να πούμε «Επ, τι έχουμε εδώ;».

Έχουμε, αυτό που είπαμε, μία διασκευή Ghost σε μπουζούκι από τον Κόνραντ Καβαλλιεράτο, που είναι υπεύθυνος και για το progressive project, Falling With the Rain. Το βίντεο είναι instumental και είναι σίγουρα μία εξαιρετική προσπάθεια.

To Impera των Ghost κυκλοφόρησε στις 11 του μήνα και ήδη βρίσκεται στο νούμερο ένα του παγκόσμιου chart στο itunes και στο νούμερο έξι στο apple music. Οι τελικές του θέσεις σε Αμερική και Αγγλία θα γίνουν γνωστές την Παρασκευή.

Το He is των Ghost ήταν το τελευταίο single που κυκλοφόρησε η μπάντα μέσα από το Meliora του 2015 με το επίσημο βίντεο να έρχεται σχεδόν δύο χρόνια μετά τον Αύγουστο του 2017.

Διαβάστε ακόμα:

The Boys: Το πρώτο trailer της τρίτης σεζόν

Deadpool: Βρήκε σκηνοθέτη και προχωράει η πρώτη ταινία του MCU

Νέα αύξηση στις τιμές του ανακοίνωσε το Netflix

Όλες οι σειρές και οι ταινίες που έρχονται στο Netflix τον Μάρτιο


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες.  Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: