Γελοίο site κάνει πρόβλεψη ζωής και διαψεύδεται πανηγυρικά μία εβδομάδα μετά
Music

Γελοίο site κάνει πρόβλεψη ζωής και διαψεύδεται πανηγυρικά μία εβδομάδα μετά

Όσοι μας παρακολουθείτε χρόνια ξέρετε ότι θα πούμε την άποψη μας και δεν φοβόμαστε τις αντιδράσεις. Για αυτό και εννιά στα δέκα κείμενα που ανεβάζουμε, έχουν μέσα την έκφραση «Η αλήθεια είναι ότι». Ως υπερασπιστές της αλήθειας λοιπόν, νιώθουμε τη βαθιά ανάγκη να προστατεύσουμε το αναγνωστικό μας κοινό από μ@λακίες που κυκλοφορούν στο internet.

Να, όπως αυτή, την προηγούμενη εβδομάδα με αφορμή τη συναυλία των Arctic Monkeys. H μπάντα του Alex Turner θριάμβευσε με τις δύο sold out εμφανίσεις στο Release Athens και ένα κείμενο έλεγε χαρακτηριστικά: « Είδαμε ένα από τα δημοφιλέστερα συγκροτήματα παγκοσμίως για δύο συνεχόμενες μέρες στη χώρα μας. Και μάλλον αυτό δεν θα το ξαναδούμε. Δεν είμαστε από τους προορισμούς που οι μεγάλες μπάντες προσθέτουν ημερομηνίες μετά την ανακοίνωση του αρχικού προγράμματος, αυτά γίνονται στα Λονδίνα, στα Παρίσια, στα Βερολίνα και στα Άμστερνταμ αυτού του κόσμου».

Ποιο site, το έγραψε αυτό; Ελάτε τώρα, ποιος άλλος θα το έγραφε; Εμείς φυσικά. Τόσο καλοί είμαστε στις προβλέψεις.


Φανταζόμαστε ότι δεν χρειάζεται να σας πούμε τι έγινε. Το ξέρετε ήδη. Η συναυλία των Coldplay είχε αδιανόητη ζήτηση και ήδη προστέθηκε δεύτερη συνεχόμενη μέρα στο ΟΑΚΑ. ΣΤΟ ΟΑΚΑ. Τι να κάνουμε και εμείς, που να το προβλέψουμε;

Μακάρι πάντως να πέφτουμε πάντα έξω σε κάτι τέτοια και γίνεται τέτοιος χαμός στις μεγάλες συναυλίες για να γίνουμε σταθερός προορισμός για μεγαθήρια. Α, και να προσέχετε ποιους διαβάζετε.


Θα παίξουν και δεύτερη μέρα στο ΟΑΚΑ οι Coldplay λόγω πρωτοφανούς ζήτησης

Οι καλύτερες σειρές των τελευταίων 25 χρόνων

Οι καλύτερες ταινίες των τελευταίων 25 χρόνων

Δέκα συγκροτήματα που ΠΡΕΠΕΙ να δούμε στην Ελλάδα το επόμενο καλοκαίρι


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ