Αυτό που έγινε με τους Arctic Monkeys στο Release Athens δύσκολα θα το ξαναδούμε στην Ελλάδα
News

Αυτό που έγινε με τους Arctic Monkeys στο Release Athens δύσκολα θα το ξαναδούμε στην Ελλάδα

Τώρα που πέρασε το διήμερο των Arctic Monkeys στο Release Athens, μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε τι έγινε και τι μάλλον δεν θα ξαναγίνει. Είδαμε ένα από τα δημοφιλέστερα συγκροτήματα παγκοσμίως για δύο συνεχόμενες μέρες στη χώρα μας. Και μάλλον αυτό δεν θα το ξαναδούμε.

Δεν είμαστε από τους προορισμούς που οι μεγάλες μπάντες προσθέτουν ημερομηνίες μετά την ανακοίνωση του αρχικού προγράμματος, αυτά γίνονται στα Λονδίνα, στα Παρίσια, στα Βερολίνα και στα Άμστερνταμ αυτού του κόσμου.

Κι όμως, για δύο συνεχόμενες βραδιές ο Alex Turner και η παρέα του, απογείωσαν πάνω από 40.000 άνθρωπος που κατέκλυσαν κάθε γωνιά της Πλατείας Νερού, για να απολαύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες ροκ επιτυχίες των δύο τελευταίων δεκαετιών.

Και μπορεί να είναι πολλοί αυτοί που δεν έχουν ψηθεί ιδιαίτερα από την lounge στροφή των δύο τελευταίων άλμπουμ, αλλά είναι πολύ εύκολο να παρατηρήσει κανείς, ότι η μπάντα είναι πολύ πιο άνετη πλέον και οι εμφανίσεις τους στην Πλατεία Νερού ήταν κλάσεις ανώτερες από την πρώτη φορά που τους είχαμε δει στα μέρη μας το 2018.

Με το setlist απόλυτα ισορροπημένο και με όλα τα άλμπουμ τους να εκπροσωπούνται, οι Arctic Monkeys δείχνουν πλέον πολύ πιο ισορροπημένοι ως προς το τι θέλουν να βγάλουν πάνω στη σκηνή και είμαστε απόλυτα ευτυχείς που το βιώσαμε όχι μία αλλά δύο φορές. Και να μην ξεχάσουμε να πούμε και μια παροιμία έτσι για το καλό. Μ΄ ένα σμπάρο δυο τρυγόνια. Το διπλό όφελος ήταν ότι είδαμε και τους Hives σε συνεχόμενες εμφανίσεις και οι σουηδοί ήταν απλά απολαυστικοί και κέρδισαν πολλούς νέους οπαδούς.



Οι Coldplay έρχονται στην Ελλάδα τον Ιούνιο

Άλλαξε ώρα λόγω καύσωνα η εμφάνιση των Guns ‘N Roses

Πέθανε από αγκωνιά στο pit συναυλίας τεχνικός κιθάρας

Δέκα μικρές ιστορίες από την… καταστροφή του Appetite for Destruction


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ