Foo Fighters: Ζωντανά και στην Ελλάδα η συναυλία για τον Taylor Hawkins
Music

Foo Fighters: Ζωντανά και στην Ελλάδα η συναυλία για τον Taylor Hawkins

Το απόγευμα του Σαββάτου οι Foo Fighters θα ανέβουν στη σκηνή για πρώτη φορά μετά τον θάνατο του Taylor Hawkins. Η συναυλία-φόρος τιμής στον ντράμερ της μπάντας που έφυγε από τη ζωή τον Μάρτιο θα πραγματοποιηθεί στο Γουέμπλεϊ και θα μεταδοθεί ζωντανά.

Στην Ελλάδα θα τη δούμε μέσω streaming από το επίσημο κανάλι του MTV στο youtube μέσα από τον player που σας έχουμε εδώ. Η ώρα έναρξης είναι στις 18.30 το απόγευμα και η διάρκεια αναμένεται να αγγίξει ή και να ξεπεράσει τις τρεις ώρες.

Δεκάδες καλεσμένοι θα ανέβουν στη σκηνή μαζί με τoυς Foo Fighters, ανάμεσα τους οι Lars Ulrich, Travis Barker, Brian May και Brian Johnson. O Taylor Hawkins άφησε την τελευταία του πνοή σε ξενοδοχείο της Κολομβίας, λίγες ώρες πριν την εμφάνιση τους σε φεστιβάλ της χώρας. Από τότε το συγκρότημα, ακύρωσε όλες τις εμφανίσεις του και εκτός από το tribute στο Γουέμπλεϊ θα παίξουν σε αντίστοιχη εκδήλωση και στο Λος Άντζελες στις 27 του μήνα, επίσης με πολλούς καλεσμένους.

https://youtu.be/LOnjLuBBkhU

foo fighters


Το intro του House of the Dragon είναι επιτέλους εδώ

Το νέο single των Arctic Monkeys δεν είναι αυτό που περιμέναμε

Ανακοινώθηκε η επιστροφή των Pantera!

O «Negan» στην 4η σεζόν του The Boys!


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ