Foo Fighters: Ακύρωσαν όλες τις εμφανίσεις για το 2022
Music

Foo Fighters: Ακύρωσαν όλες τις εμφανίσεις για το 2022

Foo Fighters: Λίγα 24ωρα έχουν περάσει μόνο από τον θάνατο του Taylor Hawkins που συγκλόνισε τον κόσμο της μουσικής και βύθισε στη θλίψη τους οπαδούς της μπάντας και όχι μόνο. Το συγκρότημα που βρισκόταν στην Κολομβία για μία εμφάνιση σε φεστιβάλ, επέστρεψε στην Αμερική και το βράδυ της Τρίτης ανακοίνωσε ότι ακυρώνει όλες τις εμφανίσεις που είχε προγραμματισμένες για το 2022.

«Με μεγάλη θλίψη οι Foo Fighters επιβεβαιώνουν την ακύρωση όλων των προγραμματισμένων συναυλιών, λόγω της δυσβάσταχτης απώλειας του αδελφού μας, Taylor Hawkins. Λυπούμαστε και μοιραζόμαστε την απογοήτευση σας που δεν θα βρεθούμε όπως είχε σχεδιαστεί. Ας χρησιμοποιήσουμε αυτό τον χρόνο για να θρηνήσουμε, να επουλώσουμε τις πληγές, να πάρουμε κοντά τα αγαπημένα μας πρόσωπα και να εκτιμήσουμε τη μουσική και τις αναμνήσεις που φτιάξαμε μαζί» αναφέρει η ανακοίνωση.

H μπάντα είχε προγραμματισμένες εμφανίσεις στην Αμερική μέχρι τον Μάιο και στη συνέχεια θα ερχόταν στην Ευρώπη το καλοκαίρι και μέχρι τα τέλη Ιουλίου. Οι ημερομηνίες τους ήταν γεμάτες μέχρι και τα τέλη του 2022, αφού θα έφταναν μέχρι την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία.

Αν και δεν υπάρχει συγκεκριμένη αναφορά, προφανώς και δεν θα τους δούμε στα βραβεία Grammy την Κυριακή, για τα οποία πριν από μερικές ημέρες είχε ανακοινωθεί η ζωντανή εμφάνιση τους. Η μπάντα είναι υποψήφια πάντως για τρία βραβεία με πολλές πιθανότητες νίκης σε κάποια από τις κατηγορίες.

Ο Taylor Hawkins έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 50 ετών το βράδυ της Παρασκευής και η αιτία του θανάτου του αναμένεται να καθοριστεί από τις αναλυτικές τοξικολογικές εξετάσεις που συνήθως χρειάζονται δύο με τρεις εβδομάδες για να ολοκληρωθούν.

Το μέλλον του συγκροτήματος είναι δύσκολο να το φανταστεί κάποιος αυτή τη στιγμή, αφού ο Hawkins ήταν ίσως ο μοναδικός ντράμερ στον κόσμο που μπορούσε να παίξει σε ένα συγκρότημα με frontman έναν από τους καλύτερους ντράμερ στον κόσμο. Τον Dave Grohl. Οι δυο τους ήταν σαν αδέλφια και η απώλεια του είναι μια στιγμή που σημαδεύει για πάντα το συγκρότημα.


Διαβάστε ακόμα:

Το Disney Plus έρχεται στην Ελλάδα στις 14 Ιουνίου

Φιάσκο στα όσκαρ με τις ψηφοφορίες: Στον Ζακ Σνάιντερ και τα δύο βραβεία

Όσκαρ 2022: Καλύτερη ταινία το CODA – Στο Dune τα περισσότερα βραβεία

Μοιράζεσαι τον κωδικό του Netflix; Έρχεται νέα χρέωση


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες.  Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ