Five Finger Death Punch: Νέο single και περιοδεία με support τους Megadeth!
Music

Five Finger Death Punch: Νέο single και περιοδεία με support τους Megadeth!

Ακόμα και όσοι δεν αντέχουν με τίποτα τους Five Finger Death Punch, για ένα πράγμα δεν μπορούν να τους κατηγορήσουν. Ότι δεν είναι δουλευταράδες. Το συγκρότημα έχει έτοιμο το νέο του άλμπουμ, που αναμένεται μέσα στη χρονιά και θα είναι το ένατο (!) στα 15 χρόνια της δισκογραφικής τους παρουσίας.

Ο τίτλος της νέας τους δουλειάς είναι Afterlife και είναι ο διάδοχος του F8 που κυκλοφόρησε το 2020, λίγο πριν μπούμε σε καραντίνα. Το πρώτο single που δόθηκε στη δημοσιότητα είναι το ομώνυμο τραγούδι του άλμπουμ και έχει όλα τα χαρακτηριστικά στοιχεία των πιο mid-tempo στιγμών τους.

Από τα μέσα Αυγούστου οι Five Finger Death Punch θα βγουν σε περιοδεία στην Αμερική και θα έχουν μαζί, τους Megadeth,The HU και Fire From The Gods. Λογικά μέχρι τότε θα έχει κυκλοφορήσει και το νέο τους άλμπουμ με τις πληροφορίες να αναμένονται σύντομα. Ακούστε το Afterlife στο βίντεο που ακολουθεί.

Walking Dead: Το πρώτο teaser για το τέλος θυμάται τον Rick!

Papa Roach: Έπαιξαν σε πιτσαρία με το κοινό να κάνει Wall of Death!

Red Hot Chili Peppers: Διπλός θρίαμβος στα charts

Rammstein: Στο νέο τραγούδι τους είναι… αγνώριστοι!


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες.  Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ