Ετοιμοθάνατος ο τραγουδιστής των Smash Mouth
Music

Ετοιμοθάνατος ο τραγουδιστής των Smash Mouth

Στις τελευταίες στιγμές της ζωής του βρίσκεται ο τραγουδιστής των Smash Mouth, Steve Harwell, όπως μεταδίδει το TMZ. 0 56χρονος βρισκόταν τον τελευταίο καιρό στο νοσοκομείο για την αντιμετώπιση της κιρρώσης του ήπατος που προκλήθηκε από χρόνια κατάχρηση αλκοόλ, όμως πλέον με την κατάσταση να είναι μη αναστρέψιμη μεταφέρθηκε στο σπίτι του, όπου συγγενείς και φίλοι λένε το τελευταίο αντίο.

Σύμφωνα με τον μάνατζερ του, όπως υπολογίζεται δεν έχει πάνω από μία εβδομάδα ζωής. Ο Harwell γεννήθηκε το 1967 και με τους Smash Mouth κυκλοφόρησε μερικές πολύ μεγάλες επιτυχίες στα τέλη της δεκαετίας του ’90 και λίγο αργότερα, με πιο γνωστά τραγούδια, τα All-Star, I’m Believer και Walking on the Sun.

To 2001 έχασε τον γιο του από λευχαιμία, ενώ το 2013 διαγνώστηκε με σοβαρή πάθηση στην καρδιά γεγονός, που όπως δήλωνε τότε τον ανάγκασε να αποσυρθεί από τις περιοδείες. Όλα αυτά τα χρόνια η εξάρτηση του από το αλκοόλ ήταν σταθερή, κάτι που προκάλεσε τελικά την μη αναστρέψιμη κατάσταση που βρίσκεται τώρα.


Imagine Dragons: Οι λεπτομέρειες για τη μεγάλη συναυλία στην Ελλάδα

Οι Metallica έσπασαν το ρεκόρ της Taylor Swift

Οι καλύτερες ταινίες από το 1998 και μετά

Δέκα συγκροτήματα που ΠΡΕΠΕΙ να δούμε στην Ελλάδα το επόμενο καλοκαίρι


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ