Έρχεται το πρώτο single της νέας δουλειάς του Bruce Dickinson
Music

Έρχεται το πρώτο single της νέας δουλειάς του Bruce Dickinson

Την πρώτη μέρα του Δεκεμβρίου θα γίνει διαθέσιμο το πρώτο single του Bruce Dickinson μέσα από το νέο σόλο άλμπουμ του που αναμένεται το 2024. Ο τίτλος του τραγουδιού είναι Afterglow of Ragnarok θα έχει ως b-side τη δική του εκδοχή από το If Eternity Should Fail, που είχε γραφτεί για δικό του άλμπουμ, αλλά μπήκε τελικά στο Book of Souls των Iron Maiden.

«Ήταν σημαντικό να δώσουμε τον τόνο του πρότζεκτ με αυτό το κομμάτι», εξηγεί ο Dickinson. «Όπως αρμόζει στον τίτλο του, είναι ένα βαρύ τραγούδι και υπάρχει ένα υπέροχο μεγάλο riff που το οδηγεί, αλλά υπάρχει επίσης μια πραγματική μελωδία στο ρεφρέν που δείχνει το φως και τη σκιά που φέρνει το υπόλοιπο άλμπουμ. Απλά περιμένετε μέχρι να δείτε και το βίντεο!».

Το The Mandrake Project είναι το πρώτο σόλο άλμπουμ του Bruce Dickinson μετά από 19 χρόνια και θα περιοδεύσει το καλοκαίρι στην Ευρώπη για την προώθηση του. Προς το παρόν έχουν ανακοινωθεί 27 εμφανίσεις (ανάμεσα τους η Βουλγαρία και η Τουρκία), όμως όπως τονίζεται στο δελτίο Τύπου, θα ακολουθήσουν κι άλλες ανακοινώσεις. Έτσι κρατάμε την ελπίδα ότι μπορεί να περάσει και από τα μέρη μας.


Έδιωξαν τον ντράμερ τους οι Slipknot

Αυτό είναι το τελευταίο τραγούδι των Beatles

Οι Pulp έρχονται στην Ελλάδα για το Release Athens 2024!

Ανακοινώθηκε ο χώρος για τη συναυλία των Rammstein στην Ελλάδα


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ