Έκοψαν δύο τραγούδια από το set τους οι Metallica λόγω προβλημάτων στη φωνή του James Hetfield
Music

Έκοψαν δύο τραγούδια από το set τους οι Metallica λόγω προβλημάτων στη φωνή του James Hetfield

Update: Όπως ανακοινώθηκε αργά το βράδυ του Σαββάτου, ο James Hetfield βγήκε θετικός στον Covid και η δεύτερη συναυλία των Metallica στο Stae Farm αναβλήθηκε για τις 9 Σεπτεμβρίου. 

Μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους οπαδούς των Metallica που γέμισαν το στάδιο State Farm στο Glandale της Αριζόνα. Στις πρώτη από τις δύο εμφανίσεις τους το βράδυ της Παρασκευής, αντί για 16 τραγούδια που συνηθίζουν να παίζουν στην περιοδεία που βρίσκεται σε εξέλιξη, έπαιξαν 14.

Από το setlist που ήταν τυπωμένο και υπήρχε πάνω στη σκηνή, αφαιρέθηκαν τα The Day That Never Comes και το Master of Puppets που θα έκλεινε τη συναυλία. Έπαιξαν δηλαδή σχεδόν 20 λεπτά λιγότερο. Στο setlist.fm υπάρχει η αιτιολογία ότι ο James Hetfield αντιμετώπιζε προβλήματα με τη φωνή του, αν και επίσημη ενημέρωση δεν υπάρχει.

Πάντως σύμφωνα με σχόλια απογοητευμένων οπαδών του συγκροτήματος, ο frontman της μπάντας άφηνε σε πολλά περισσότερα σημεία το κοινό να τραγουδήσει μόνο του, κάτι που έγινε ιδιαίτερα εμφανές στο Sad But True.  Η δεύτερη εμφάνιση τους στο ίδιο γήπεδο είναι προγραμματισμένη για το βράδυ της Κυριακής.

Imagine Dragons: Οι λεπτομέρειες για τη μεγάλη συναυλία στην Ελλάδα

Οι Metallica έσπασαν το ρεκόρ της Taylor Swift

Οι καλύτερες ταινίες από το 1998 και μετά

Δέκα συγκροτήματα που ΠΡΕΠΕΙ να δούμε στην Ελλάδα το επόμενο καλοκαίρι


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: