Εκνευρίστηκε με τα καπνογόνα ο Dickinson - Αποχώρησε για λίγο στο Number of the Beast
Music

Εκνευρίστηκε με τα καπνογόνα ο Dickinson – Αποχώρησε για λίγο στο Number of the Beast

H εμφάνιση των Iron Maiden στο ΟΑΚΑ ήταν καταπληκτική, ο ήχος σαρωτικός και οι περίπου 40.000 θεατές που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ το καταευχαριστήθηκαν, όμως υπήρχε μία στιγμή που προκάλεσε εκνευρισμό στον Bruce Dickinson και γενικότερη αμηχανία.

Ήταν την ώρα του Number of the Beast όταν άναψαν για ακόμα μία φορά δεκάδες καπνογόνα. O Bruce ζήτησε να σβήσουν, και έφυγε στην εισαγωγή, μετά από πολλά… «γαλλικά» που είπε προς τον μέρος όσων είχαν τα καπνογόνα.

Συνέχισε να τραγουδάει δείχνοντας φανερά τον εκνευρισμό του και με πολλές χειρονομίες, ενώ αμέσως μετά την παρατήρηση που έκανε, στα είκοσι μέτρα από τη σκηνή ανάψαν ξανά 4-5 καπνογόνα.  Το σκηνικό με τα καπνογόνα επαναλήφθηκε και στο Aces High, όμως ο Bruce Dickinson δεν είπε τίποτα αυτή τη φορά, αλλά έκανε και πάλι αρκετές χειρονομίες. Προφανώς και το σκηνικό θύμισε μέρες ’99 σε όσους είχαν βρεθεί τότε στη συναυλία του συγκροτήματος στο Περιστέρι.

https://youtu.be/tR9e2Kx1Fx4

Judas Priest: Αν αυτή ήταν η τελευταία φόρα τότε το αντίο ήταν συγκλονιστικό

Rings of Power: Το κανονικό trailer μας φέρνει εντυπωσιακές εικόνες!

Οι Prodigy επέστρεψαν στη σκηνή με laser-tribute στον Keith Flint

Οι Slipknot στο Roxx: Όλα όσα μάθαμε για το νέο άλμπουμ


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ