Έκλεισε η φωνή του Tobias Forge, έκοψαν τo set τους οι Ghost
Music

Έκλεισε η φωνή του Tobias Forge, έκοψαν τo set τους οι Ghost

Το βράδυ του Σαββάτου, οι Ghost ήταν οι headliners της δεύτερης ημέρας του Hellfest, όμως το φινάλε τους ήταν λιγότερο πανηγυρικό από όσο υπολόγιζαν. Το Dance Macabre ήταν το τελευταίο τραγούδι που έπαιξαν, αφού αναγκάστηκαν να ολοκληρώσουν πρόωρα την εμφάνιση τους, λόγω προβλήματος του Tobias Forge με τη φωνή του.

«Η φωνή μου είναι κατεστραμμένη, δεν αντέχω άλλο τραγούδι» είπε ο Forge στο κοινό και αποχαιρέτησε. Παραδοσιακά το τραγούδι που ολοκληρώνει τις συναυλίες τους, είναι το Square Hammer που έρχεται αμέσως μετά το Dance Macabre.

Πάντως νωρίτερα στη βραδιά, οι Ghost έπαιξαν για πρώτη φορά ζωντανά το Griftwood μέσα από το φετινό Impera. H συγκεκριμένη εμφάνιση στο Hellfest ήρθε ένα μήνα μετά την ολοκλήρωση της ευρωπαϊκής τους περιοδείας και ανακοινώθηκε πρόσφατα, αφού αρχικά headliners του Σαββάτου ήταν οι Faith No More. Θα επιστρέψουν στη σκηνή με τη νέα αμερικανική περιοδεία στο τέλος Αυγούστου.


O Τζον Σνόου επιστρέφει σε νέα σειρά-συνέχεια του Game of Thrones!

Disney Plus: Δέκα κορυφαίες σειρές στην πλατφόρμα!

Stranger Things: Η μικρή Eleven της νέας σεζόν δεν είναι αυτό που νομίζαμε

Joker: H Lady Gaga θα υποδυθεί τη Harley Quinn στο μιούζικαλ-σίκουελ!


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: