Η εισαγγελία του Βερολίνου έβαλε τέλος στην έρευνα για τον Till Lindeman

Roxx |

Η εισαγγελία του Βερολίνου, έβαλε τέλος στην έρευνα που είχε ξεκινήσει για τις καταγγελίες περί σεξουαλικών αδικημάτων κατά του τραγουδιστή των Rammstein, Till Lindeman.

«Ο γρήγορος τερματισμός της ερευνητικής διαδικασίας από την εισαγγελία του Βερολίνου δείχνει ότι δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία πως ο πελάτης μας διέπραξε σεξουαλικά αδικήματα» ανέφεραν σε δήλωση τους οι δικηγόροι του τραγουδιστή.Οι καταγγελίες ανέφεραν ότι άνθρωποι από το περιβάλλον του τραγουδιστή «στρατολογούσαν» γυναίκες, με στόχο τη σεξουαλική επαφή μαζί του, ενώ κάποιες ανέφεραν ότι ναρκώθηκαν.

Μια οπαδός του συγκροτήματος, η Shelby Lynn, από τη Βόρεια Ιρλανδία, δήλωσε στις αρχές του καλοκαιριού στο BBC ότι πίστευε πώς είχαν ρίξει ουσίες στο ποτό της και την προόριζαν για σεξουαλικές πράξεις. Ο Lindemann αρνήθηκε τα πάντα, με τους δικηγόρους του να χαρακτηρίζουν τους ισχυρισμούς «αναληθείς».

Οι εισαγγελείς είχαν ανοίξει την έρευνα με δική τους πρωτοβουλία καθώς και «με βάση πολλές ποινικές καταγγελίες που υποβλήθηκαν από τρίτους», αναφερόμενοι σε άτομα που δεν εμπλέκονται άμεσα στα φερόμενα περιστατικά, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων AFP.

Το συγκρότημα είχε ανακοινώσει πως διεξάγει και δική του εσωτερική έρευνα, ενώ παράλληλα σταμάτησε τα πάρτι που διοργανωνόταν πριν αλλά και μετά τις συναυλίες τους.


Imagine Dragons: Οι λεπτομέρειες για τη μεγάλη συναυλία στην Ελλάδα

Οι Metallica έσπασαν το ρεκόρ της Taylor Swift

Οι καλύτερες ταινίες από το 1998 και μετά

Δέκα συγκροτήματα που ΠΡΕΠΕΙ να δούμε στην Ελλάδα το επόμενο καλοκαίρι


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ