Εδώ θα δείτε σήμερα ζωντανά την ακουστική συναυλία των Metallica
Music

Εδώ θα δείτε σήμερα ζωντανά την ακουστική συναυλία των Metallica

Για τρίτη χρονιά οι Metallica παρουσιάζουν ένα σπέσιαλ σόου φιλανθρωπικού χαρακτήρα, που θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Παρασκευής στο Microsoft Theater του Λος Άντζελες.

Η μπάντα θα παίξει ακουστικά, χωρίς να αποκλείεται να υπάρχει και ένα μικρό ηλεκτρικό section και περιμένουμε διαφορετικές εκτελέσεις, διασκευές ενώ έχουμε μία ελπίδα και για νέο υλικό.

Η συναυλία θα προβληθεί και στην Ελλάδα, μέσα από το επίσημο κανάλι του MTV στο youtube. Η ώρα έναρξης είναι στις 03.30 τα ξημερώματα του Σαββάτου και έχουμε εδώ τον player για τη διευκόλυνση σας.

https://youtu.be/4hPlWwhDcNI

Το νέο άλμπουμ των Metallica με τίτλο 72 Seasons θα κυκλοφορήσει στις 14 Απριλίου, ενώ έχουμε ήδη ακούσει το πρώτο single, Lux Aeterna. Όταν βγήκε η ανακοίνωση για το άλμπουμ ο Hetfield είπε τα εξής. 

«72 εποχές. Τα πρώτα 18 χρόνια της ζωής μας που διαμορφώνουν τον πραγματικό ή τον ψεύτικο εαυτό μας. Η περίοδος που γονείς μας λένε ποιοι είμαστε. Μία στεγνή κατηγοριοποίηση της προσωπικότητας μας. Νομίζω ότι το σημείο με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι η μελέτη αυτών των βασικών πεποιθήσεων που αποκτούμε και πως επηρεάζουν την αντίληψη μας για τον κόσμο σήμερα. Μεγάλο μέρος των εμπειριών μας ως ενήλικοι είναι μία αναπαράσταση ή μία αντίδραση σε αυτές τις παιδικές εμπειρίες. Δέσμιοι της παιδικής ηλικίας ή απελευθερωμένοι από τα δεσμά που κουβαλάμε»

Οι Arctic Monkeys επιστρέφουν στην Ελλάδα για το Release Athens

Οι κριτικές για το νέο Avatar είναι εδώ: Άξιζε τον κόπο η αναμονή;

Στην πρώτη εικόνα από τη νέα ταινία ο Joker είναι… σημαδεμένος!

Tα 30 rock άλμπουμ με πωλήσεις που ξεπέρασαν τα δέκα εκατομμύρια στην Αμερική


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: