O KK έχασε την ευκαιρία να τα βρει με τους Judas Priest σύμφωνα με τη μάνατζερ
Music

O KK έχασε την ευκαιρία να τα βρει με τους Judas Priest σύμφωνα με τη μάνατζερ

Πριν από μερικές εβδομάδες είχαμε μία ιστορική συνάντηση, αφού ο KK Downing ανέβηκε ξανά στη σκηνή με τους Judas Priest στην τελετή ένταξης του συγκροτήματος στο Rock and Roll Hall of Fame. Και μπορεί εκείνη η βραδιά να γέννησε μία αισιοδοξία στους οπαδούς του συγκροτήματος ότι το χάσμα ανάμεσα στις δύο πλευρές μπορεί να γεφυρωθεί και να τους δούμε ξανά μαζί, αλλά τα πράγματα δεν φαίνεται να οδηγούνται προς τα εκεί.

Η μάνατζερ των Priest, Jayne Andrews, μίλησε στο podcast της Gloria Butler (σύζυγος και μάνατζερ του Geezer Butler) και διηγήθηκε το παρασκήνιο εκείνης της ημέρας. 

«Ήταν λίγο περίεργο, για να είμαι ειλικρινής, γιατί ασχολήθηκα με τα πάντα για τον Κ.Κ. και τον Les Binks.  Δεν είχα ξανασυναντήσει τον Les. Ποτέ δεν είχα κανένα λόγο να έχω καμία σχέση μαζί του. Αλλά μου φάνηκε πολύ καλός – πολύ φιλικός. Ήρθε και συστήθηκε. Συναντηθήκαμε στο αεροδρόμιο γιατί ήταν στην ίδια πτήση με εμάς. Αλλά ο Ken ήταν κλεισμένος στον εαυτό του. Ακόμα και όταν ανέβηκε στη σκηνή με τους Judas Priest, δεν επικοινώνησε πραγματικά με κανέναν».

Η Jayne Andrews πιστεύει ότι ο αν ο Κ.Κ. ήθελε πραγματικά να ρίξει γέφυρες, τότε είχε την ευκαιρία και την έχασε.

«Αν ποτέ υπήρχε η στιγμή να προσπαθήσουμε να χτίσουμε γέφυρες, ήταν αυτή. Ήταν μια τεράστια διάκριση για όλους τους — για τον Κ.Κ. και για τον Les και για τον Rob και τον Glenn και τον Ian και τον Scott. Και ο Dave Holland, ο οποίος δεν είναι πια μαζί μας, αλλά εισήχθη. Όλοι είπαμε, τυχόν παράπονα ή προβλήματα, τα αφήνουμε πίσω μας τώρα. Αυτή είναι μια πολύ θετική στιγμή. Και έτσι το είδαμε. Και είναι κρίμα που ο Κ.Κ. δεν φαινόταν να το βλέπει με τον ίδιο τρόπο… Είναι λυπηρό για αυτόν, πραγματικά. Όταν είχε την ευκαιρία, δεν τα πήρε. Θα μπορούσε απλά να χτυπήσει την πόρτα στο καμαρίνι.

Προφανώς, δεν ήξερα τι θα γινόταν, πώς θα ήταν η ατμόσφαιρα. Αλλά, για μένα, θα έπρεπε απλώς να χτυπήσει την πόρτα και να πει ‘Σας ευχαριστώ που με προσκαλέσατε στη σκηνή μαζί σας. Γιατί δεν ήταν υποχρεωμένοι να το κάνουν. Τους είχαν πει από το Rock and Roll Hall of Fame ότι μπορείτε να ανεβείτε στη σκηνή και να παίξετε με όποιον θέλετε. ‘Ετσι τους είπα ότι είναι μία τεράστια στιγμή για την καριέρα τους και είναι μια ευκαιρία να δείξουν ανωτερότητα. Και αυτό έκαναν. Προσκάλεσαν και τους δύο στη σκηνή. Και για τον K.K. θα έδειχνε επίσης ανωτερότητα, αν απλά είχε χτυπήσει την πόρτα. Αλλά δεν το έκανε». 

Κλείνοντας την τοποθέτηση της για το θέμα, η μάνατζερ των Judas Priest εξέφρασε την άποψη ότι ο K.K. ήταν εκτός κλίματος λόγω έλλειψης αυτοπεποίθησης.

«Για να είμαι ειλικρινής — και μάλλον δεν θα έπρεπε να το πω αυτό — ο Κ.Κ. μου φάνηκε λίγο νευρικός και σχεδόν έξω από τα νερά του. Και όταν το συζητήσαμε μετά, σκεφτήκαμε ότι οι PRIEST συνέχισαν να περιοδεύουν όλα αυτά χρόνια, ενώ εκείνος όχι. Οπότε μάλλον έχει χάσει λίγη αυτοπεποίθηση, ερχόμενος σε μια μεγάλη εκδήλωση όπως αυτή και προφανώς, έπρεπε να αντιμετωπίσει όλους εμάς. Δεν ήξερε πώς θα ήμασταν…  Αλλά είναι κρίμα που μόλις συνειδητοποίησε ότι δεν υπήρχε εχθρότητα από την πλευρά μας, δεν χτύπησε απλά την πόρτα να πει ένα ευχαριστώ». 


Οι Pantera ξανά στη σκηνή – Δείτε βίντεο από την πρώτη εμφάνιση

Οι Helloween έρχονται στην Ελλάδα για το Release Athens!

Guardians of the Galaxy: Αυτό είναι το καταπληκτικό πρώτο trailer

Τι σημαίνει ο τίτλος του νέου άλμπουμ των Metallica


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ