Δύο κομματάρες για καλή χρονιά κυκλοφόρησαν οι Sleep Token
Music

Δύο κομματάρες για καλή χρονιά κυκλοφόρησαν οι Sleep Token

Η χρονιά μόλις μπήκε, αλλά οι Sleep Token βάζουν ήδη υποψηφιότητα για καλύτερο τραγούδι του 2023, όχι με ένα, αλλά με δύο single! H μπάντα που παραμένει καλυμμένη από πέπλο μυστηρίου, αφού τα μέλη δεν αποκαλύπτουν τις ταυτότητες τους, δεν μας είχε προϊδεάσει για νέα πράγματα, αφού η πιο πρόσφατη δουλειά τους (μία από τις καλύτερες του 2021), με τίτλο This Place Will Become Your Tomb δεν έχει συμπληρώσει ούτε 18 μήνες από τότε που κυκλοφόρησε.

Το πρωί της Πέμπτης λοιπόν κυκλοφόρησαν το Chokehold, ένα τραγούδι που τονίζει τα διαφορετικά στυλ που ενσωματώνουν στη μουσική τους από τις indie πινελιές μέχρι το alternative metal και μας άνοιξε την όρεξη για νέο άλμπουμ, χωρίς όμως να δίνουν περισσότερες πληροφορίες.

Και εκεί που ακόμα δεν είχαμε χωνέψει το ένα τραγούδι, το πρωί της Παρασκευής ήρθε κι άλλο! Και μιλάμε για κομματάρα σχεδόν επτά λεπτών με μερικές από τις heavy στιγμές τους και μία κινηματογραφική γέφυρα που καταλήγει σε ένα εντελώς funky (;) δίλεπτο. Ο τίτλος του είναι The Summoning.

Λογικά η χρονιά θα συνεχίσει να είναι γεμάτη για τους Sleep Token που ξεκίνησαν τις ευρωπαϊκές τους εμφανίσεις και το καλοκαίρι θα παίξουν και σε φεστιβάλ. Ελπίζουμε να τους δούμε και από τα μέρη μας σύντομα γιατί μιλάμε ίσως για την πιο υποσχόμενη μπάντα των ημερών μας. Ακούστε και τα δύο τραγούδια στα βίντεο που ακολουθούν. 

Και εδώ είναι η πρώτη φορά που έπαιξαν ζωντανά το Chokehold το βράδυ της Πέμπτης


Το Netflix έκοψε το «1899» μετά από μία σεζόν

Οι 200 σπουδαιότεροι τραγουδιστές και τραγουδίστριες

ROXX 30: ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΑΣ ΑΛΜΠΟΥΜ ΓΙΑ ΤΟ 2022

ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 2022


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ