Διακοπή και αστυνομία στο μιούζικαλ του «Σωματοφύλακα» λόγω... ανεξέλεγκτου τραγουδιού
Music

Διακοπή και αστυνομία στο μιούζικαλ του «Σωματοφύλακα» λόγω… ανεξέλεγκτου τραγουδιού

Τρομερό και εξαιρετικά ενοχλητικό ήταν το σκηνικό που εκτυλίχθηκε, κατά τη διάρκεια του μιούζικαλ «Ο Σωματοφύλακας» στο Μάντσεστερ, που διακόπηκε οριστικά λίγο πριν το μεγάλο φινάλε.

Η παράσταση φυσικά βασίζεται στην ομώνυμη ταινία του 1992 και οι θεατές που γέμισαν το θέατρο, ανυπομονούσαν να ακούσουν τα αγαπημένα τους τραγούδια, όμως κάποιες ενοχλητικές κυρίες, είχαν άλλη άποψη. Δεν σταμάτησαν να τραγουδούν και να ενοχλούν τους πρωταγωνιστές με την παραφωνία τους κάτι που οδήγησε σε παρατηρήσεις στα μισά της παράστασης.

Η μεγάλη κορύφωση της φασαρίας ήρθε όμως στο I Will Always Love You, κάτι που θα δείτε ξεκάθαρα και στο βίντεο. Η παράσταση σταμάτησε, η αστυνομία έφτασε στο χώρο και έβγαλε σηκωτές δύο γυναίκες που όχι μόνο δεν συμμορφώθηκαν αλλά ζητούσαν και το λόγο. Με αυτά και με αυτά η παράσταση δεν συνεχίστηκε ποτέ.


Οι Ghost κυκλοφόρησαν νέα διασκευή και έχουν έτοιμο EP!

Βόμβες από το Star Wars: Ανακοινώθηκαν τρεις ταινίες

Χάος στους Motley Crue: Μηνύσεις, δηλώσεις και τεράστια κόντρα

Οι In Flames επιστρέφουν στην Ελλάδα μετά από 23 χρόνια


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ