O Dave Mustaine πιστεύει ότι μια μέρα θα συνεργαστεί ξανά με τον James Hetfield
Music

O Dave Mustaine πιστεύει ότι μια μέρα θα συνεργαστεί ξανά με τον James Hetfield

Το νέο άλμπουμ τω Megadeth κυκλοφόρησε πριν από περίπου ένα μήνα και από τότε ο Dave Mustaine έχει δώσει πολλές συνεντεύξεις, που συνήθως δίνουν και μπόλικο «ψωμάκι» σε εμάς. Και πολύ καλά κάνει ο άνθρωπος.

Πρόσφατα, λοιπόν, μίλησε στο VWMusic και όπως τόνισε, ελπίζει ότι μια μέρα θα συνεργαστεί ξανά με τον James Hetfield. Όχι με τους Metallica, γενικά, αλλά με τον frontman της μπάντας μόνο.

«Η κρυφή μου ελπίδα είναι ότι μια μέρα, εγώ και ο James θα μπορέσουμε να γράψουμε ξανά μαζί. Νομίζω ότι ο κόσμος θέλει πραγματικά να το κάνουμε αυτό και νομίζω ότι υπάρχει μια πολύ καλή πιθανότητα να συμβεί στο μέλλον» τόνισε ο Mustaine που μοιάζει αισιόδοξος για το θέμα.

«Ναι. Πιστεύω ότι είναι πιθανό μία μέρα ο James να το αποφασίσει και να μπορέσουμε να κάνουμε ξανά κάτι μαζί. Και θεωρώ ότι θα ήταν καλό για τους Megadeth και θα μπορούσε να είναι υπέροχο και για τους Metallica».

Αυτή λοιπόν ήταν η… γλυκιά και καλοσυνάτη πλευρά του Mustaine που πριν από λίγες ημέρες σε μία άλλη συνέντευξη, είχε δηλώσει ότι αυτό ήταν ξεκάθαρα το Alpha Male στους Metallica πριν από 40 χρόνια.

«Προφανώς είμαι το alpha male ανάμεσα σε εμάς τους τρεις. Γιατί έπρεπε να κάνω τα πάντα όταν ήμουν στην μπάντα; Γιατί μου ζητούσαν να μιλάω με τους διοργανωτές και παίρνω τα μετρητά; Γιατί έπρεπε να είμαι αυτός που θα τσακώνεται; Γιατί έπρεπε να μιλάω ανάμεσα στα τραγούδια;».


Ο Χιου Τζάκμαν επιστρέφει στο ρόλο του Wolverine

Οι 100 καλύτερες σειρές όλων των εποχών

Τι σημαίνουν ένα προς ένα όλα τα νέα τραγούδια των Slipknot

O Bruce Dickinson τράβηξε από τα μαλλιά οπαδό


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ