O Dave Mustaine ανακοίνωσε ότι μετακομίζει στην Ιταλία!
Music

O Dave Mustaine ανακοίνωσε ότι μετακομίζει στην Ιταλία!

Οι Megadeth έριξαν την αυλαία της ευρωπαϊκής τους περιοδείας το βράδυ της Κυριακής στην Ιταλία και εκεί ο Dave Mustaine ανακοίνωσε στο κοινό την απόφαση του να μετακομίσει στη χώρα τους.

«Έχω κάτι πολύ ξεχωριστό να σας πω. Πριν από μερικές εβδομάδες αγόρασα ένα σπίτι στην Ιταλία. Έτσι μην παραξενευτείτε αν δείτε κάποιον από το παράθυρο σας να μετακινεί κουτιά και κιθάρες. Εγώ θα είμαι» είπε αρχικά ο Mustaine.

«Είμαι ενθουσιασμένος που θα μπορώ να αποκαλώ την Ιταλία το νέο μου σπίτι. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για την βοήθεια στο να μάθω πως να είμαι ένας καλό πολίτης και τον τρόπο ζωής σας γενικά. Θα διατηρήσω φυσικά την κατοικία μου στην Αμερική, αλλά θα περνάω πολύ χρόνο εδώ. Ανυπομονώ να σας γνωρίσω όλους και ελπίζω ότι θα διασκεδάσουμε» κατέληξε και φυσικά το προφανές αστειάκι που μπορούμε να κάνουμε είναι ότι ελπίζουμε κάποια στιγμή να φτιάξει ένα ιταλικό ρεφρέν, όπως είχε κάνει στα γαλλικά με το A tout le monde.


Αυτές είναι οι καλύτερες σειρές των τελευταίων 25 χρόνων

Οι καλύτερες ταινίες από το 1998 και μετά

Ο κόσμος του Rebel Moon αποκαλύπτεται στο Netflix

Δέκα συγκροτήματα που ΠΡΕΠΕΙ να δούμε στην Ελλάδα το επόμενο καλοκαίρι


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ