Corey Taylor: Με μάσκα Slipknot στο νέο βίντεο των HO99O9
Music

Corey Taylor: Με μάσκα Slipknot στο νέο βίντεο των HO99O9

O Corey Taylor έχει κυριολεκτικά δεκάδες συμμετοχές σε τραγούδια άλλων καλλιτεχνών και συγκροτημάτων, αλλά αυτή τη φορά έχουμε κάτι διαφορετικό. Στο νέο βίντεο των HO99O9 (προφέρεται Horror), τον βλέπουμε αρχικά με casual εμφάνιση, αλλά μετά την ήρεμη γέφυρα του τραγουδιού και την καταιγιστική επιστροφή, σκάει μύτη με τη μάσκα των Slipknot, κάτι που δεν έχει ξανακάνει σε guest.

To νέο άλμπουμ των HO99O9 με τίτλο Skin, ήρθε πέντε χρόνια μετά το ντεμπούτο τους United States of Horror και μπορεί  να έχει τον Travis Barker στην παραγωγή όμως οι ρυθμοί του χαοτικού hip-hop/hardcore/metal δεν πέφτουν καθόλου και δεν υπάρχει ο παραμικρός συμβιβασμός στην παράνοια. Αν σας αρέσει το BITE MY FACE με τον Corey Taylor που θα ακούσετε στο βίντεο να τσεκάρετε και τις υπόλοιπες δουλειές τους.

Μέσα στις επόμενες εβδομάδες, θα μάθουμε λογικά όλες τις λεπτομέρειες για το νέο άλμπουμ των Slipknot που αναμένεται μέσα στο πρώτο πρώτο εξάμηνο της χρονιάς. Η μπάντα θα επιστρέψει στην Ελλάδα μετά από 11 χρόνια στις 23 Ιουλίου στο πλαίσιο του Release Athens.


Διαβάστε ακόμα:

The Boys: Το πρώτο trailer της τρίτης σεζόν

Deadpool: Βρήκε σκηνοθέτη και προχωράει η πρώτη ταινία του MCU

Νέα αύξηση στις τιμές του ανακοίνωσε το Netflix

Όλες οι σειρές και οι ταινίες που έρχονται στο Netflix τον Μάρτιο


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες.  Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ