Ο Corey Taylor μας λέει ποιος ΔΕΝ είναι ο νέος ντράμερ των Slipknot
Music

Ο Corey Taylor μας λέει ποιος ΔΕΝ είναι ο νέος ντράμερ των Slipknot

Έχουν περάσει μερικές εβδομάδες από την απομάκρυνση του Jay Weinberg από τους Slipknot, με τη μπάντα να διαγράφει σχεδόν αμέσως το post της ανακοίνωσης και από τότε να μην αναφέρεται ξανά στο θέμα.

Στο διάστημα που ακολούθησε είχαμε τη δήλωση του Weinberg που εμφανίστηκε ξαφνιασμένος και τρομερά απογοητευμένος, αλλά και διάφορα post του πρώην ντράμερ των Venom Inc. Jeramie Kling, που άφηνε να εννοηθεί ότι μπορεί αυτός να είναι ο νέος ντράμερ χρησιμοποιώντας το hashtag #im666.

O Corey Taylor που σε προσωπικό επίπεδο δεν είχε τοποθετηθεί για το θέμα, φρόντισε μέσω twitter να ξεκαθαρίσει ότι ο Kling δεν είναι ο νέος ντράμερ των Slipknot. Δεν τον κατονόμασε αλλά ήταν σαφής.

«Για όποιον αναρωτιέται για τον νέο μας ντράμερ, δεν είναι αυτός. Μην τον αφήνεται να σας τρολάρει. Δεν είναι καν στη λίστα. #hesnot666» έγραψε ο Corey και από αυτό βγάζουμε δύο συμπεράσματα. Το πρώτο είναι ότι μάλλον δεν έχουν καταλήξει ακόμα στο νέο ντράμερ, αλλά έχουν μία λίστα με υποψηφίους.

Το δεύτερο είναι ότι ο Corey δεν θεώρησε σκόπιμο να μπει κουβέντα για τον Jay, αλλά φρόντισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, για ένα τύπο που έκανε πλάκα στο instagram. Προτεραιότητες…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.