Είχε προγραμματισμένες επεμβάσεις ο Jay Weinberg στο κενό των Slipknot πριν τον απολύσουν
Music

Είχε προγραμματισμένες επεμβάσεις ο Jay Weinberg στο κενό των Slipknot πριν τον απολύσουν

O Jay Weinberg υποβλήθηκε σε δύο επεμβάσεις την Τρίτη που μας πέρασε και το διάστημα της αποθεραπείας του θα φτάσει τους τέσσερις μήνες. Τις είχε προγραμματίσει στο κενό υποχρεώσεων των Slipknot.

Δύο εβδομάδες μετά την απόλυσή του από τους Slipknot, που προκάλεσε τεράστια έκπληξη στους μουσικούς κύκλους, ο Jay Weinberg ανακοίνωσε ότι υποβλήθηκε σε δύο επεμβάσεις (στον γοφό και το μηριαίο οστό).

Και επειδή αυτά τα πράγματα δεν γίνονται από τη μία μέρα στην άλλη, ο Jay τόνισε ότι οι επεμβάσεις ήταν προγραμματισμένες από τον Αύγουστο μετά από συζητήσεις που είχε κάνει με το στενό οικογενειακό και επαγγελματικό του περιβάλλον. Στόχος του ήταν να γίνουν οι επεμβάσεις αμέσως μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων των Slipknot για φέτος και να είναι έτοιμος για την επιστροφή της μπάντας στη σκηνή για το Sick new World που θα πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο.

«Από το 2020, προτεραιότητά μου ήταν να παίζω αδιάκοπα, έως ότου ένα παράθυρο στο πρόγραμμα θα μου επιτρέψει να ολοκληρώσω μια αναμενόμενη αποθεραπεία περίπου τεσσάρων μηνών. Τον Μάιο, άρχισε να φαίνεται ότι αυτό το διάστημα θα είναι εφικτό τώρα.

Μετά από μια μαγνητικής τομογραφίας τον Αύγουστο, πήρα την απόφαση (μαζί με τους κοντινούς μου ανθρώπους στην προσωπική και επαγγελματική μου ζωή) να προγραμματίσω αυτή τη χειρουργική επέμβαση αμέσως μετά την τελευταία συναυλία του 2023, με τη φιλοδοξία και την προσδοκία των γιατρών μου να είμαι έτοιμος για την επόμενη συναυλία τον Απρίλιο» τόνισε αρχικά ο Jay Weinberg που απολύθηκε από τους Slipknot στις 5 Νοεμβρίου, δύο ημέρες μετά την εμφάνιση της μπάντας στο Μεξικό.

«Αν και η δέσμευσή μου για τη θεραπεία παραμένει η ίδια, θα απογοητευτώ που δεν θα σας δω όλους στο Βέγκας όπως είχε προγραμματιστεί.

Ίσως κάποιοι από εσάς αντιμετωπίζετε τις δικές σας προκλήσεις — όλοι αντιμετωπίζουμε. Ανεξάρτητα από το πόσο απογοητευμένοι μπορεί να αισθάνεστε, υπάρχουν λόγοι για να είστε αισιόδοξοι και να διατηρήσετε μια θετική νοοτροπία. Να προσέχετε τον εαυτό σας και να έχετε γύρω σας θετικούς ανθρώπους. Εστιάστε σε αυτό που δίνει νόημα και σκοπό στη ζωή σας».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

 

Tags: