Οι Code Orange κυκλοφόρησαν ξανά το τελευταίο άλμπουμ αλλά το άλλαξαν εντελώς
Music

Οι Code Orange κυκλοφόρησαν ξανά το τελευταίο άλμπουμ αλλά το άλλαξαν εντελώς

Τρία χρόνια μετά την κυκλοφορία του καταπληκτικού Underneath, που είχαμε επιλέξει και ως αγαπημένο μας άλμπουμ για το 2020, οι Code Orange επιστρέφουν, αλλά όχι με νέα δουλειά. Το συγκρότημα παρουσίασε μία νέα εκδοχή της τελευταίας δουλειάς του, ένα remix που κάνει τα τραγούδια σχεδόν αγνώριστα και είναι διαθέσιμο σε όλες τις streaming πλατφόρμες.

Ο γενικός τίτλος είναι What is Really Underneath? και βασίζεται περισσότερο στις Nine Inch Nails επιρροές του ήχου τους, ενώ περιλαμβάνει και εντελώς νέα σημεία που έχουν προστεθεί στα τραγούδια. Την κυκλοφορία συνοδεύει ένα βίντεο 13 λεπτών με μουσική από το άλμπουμ και οπτικά εφέ που φέρνουν στο μυαλό τις δουλειές των Tool.

H αλήθεια είναι ότι το Underneath έπεσε θύμα της πανδημίας, αφού κυκλοφόρησε πάνω στο ξέσπασμα της, έτσι το συγκρότημα δεν περιόδευσε καθόλου για την προώθηση του, όμως με την live streaming παρουσία της εκείνο το διάστημα είχαν κλέψει την παράσταση. Ελπίζουμε ότι μέσα στη χρονιά θα έχουμε και νέο υλικό, αφού έχει περάσει πολύς καιρός πλέον.


Οι Sleep Token ανακοίνωσαν το άλμπουμ και συνεχίζουν να σαρώνουν

Το Quantumania έχει το δεύτερο χειρότερο σκορ του MCU στο Rotten Tomatoes

To November Rain έγινε το πρώτο ροκ τραγούδι με δύο δισ. views στο youtube

Νέο παραλήρημα του Dave Mustaine για τους Metallica


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ