Ο Clown λέει ότι ο Joey Jordison δεν ήταν ιδρυτικό μέλος των Slipknot
Music

Ο Clown λέει ότι ο Joey Jordison δεν ήταν ιδρυτικό μέλος των Slipknot

O Clown φαίνεται ότι κάνει ότι μπορεί για να γίνει αντιπαθής στους φίλους των Slipknot, αφού με νέα δήλωση του σε podcast, λέει ότι ο Joey Jordison δεν ήταν ιδρυτικό μέλος των Slipknot. «Υπάρχουν όλες αυτές οι εκδοχές για το ποιος ξεκίνησε την μπάντα, αλλά η αλήθεια είναι ότι ήμουν εγώ ο Paul Gray και ο πρώτος τραγουδιστής, ο Andy Rouw» τονίζει.

Προφανώς και δεν ήμασταν εκεί για να πάρουμε θέση, αλλά δεν χρειάζεται να ψάξεις πολύ, για να δεις ότι η περίοδος 1991-1995, στην undearground metal σκηνή της IOWA, ήταν γεμάτη από συγκροτήματα στα πρώτα τους βήματα, με μέλη που κατέληξαν στους Slipknot και πολλοί έπαιζαν μάλιστα και στα ίδια. Μία από αυτές τις μπάντες με το όνομα Pale Ones είχε τα τρία μέλη που λέει ο Clown με τον Jordison να μπαίνει στο lineup λίγο αργότερα και να δίνουν συναυλίες με το όνομα Meld.

«Ο Andy έφυγε νωρίς από το συγκρότημα, έτσι όταν υπογράψαμε σε εταιρεία, είχαμε μείνει μόνο εγώ και ο Paul. O Τύπος, οι οικογένειες και όλοι αυτοί που νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα, λένε τα δικά τους. Αλλά μπορώ να σου πω ότι ο Paul Gray ήταν στο γάμο μου, τρία χρόνια πριν ξεκινήσουμε την μπάντα οι δυο μας μαζί με τον Andy» είπε ο Clown. 

Και πραγματικά δεν μπορούμε να βρούμε καμία λογική στο να προσπαθείς να υποβαθμίσεις την ιστορική σημασία της παρουσίας του Jordison στα πρώτα βήματα των μετέπειτα Slipknot, αλλά είμαστε συνηθισμένοι σε αυτά από τον Clown.

To κλίμα γενικά γύρω από τους Slipknot δεν είναι και το καλύτερο δυνατό μετά την απόλυση του Jay Weinberg και τη δημοσιοποίηση της μήνυσης των κληρονόμων του Joey Jordison, ενώ η μπάντα αναμένεται να ανακοινώσει νέο ντράμερ για την επιστροφή της στη σκηνή τον Απρίλιο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.