Μήνυση στους Slipknot από τους κληρονόμους του Joey Jordison
Music

Μήνυση στους Slipknot από τους κληρονόμους του Joey Jordison

H εταιρεία που χειρίζεται την περιουσία του Joey Jordison κατέθεσε μήνυση κατά των Slipknot, όπως αποκάλυψε το TMZ. Σύμφωνα με τη μήνυση που στρέφεται κυρίως κατά του Corey Taylor και του Clown, δεν επεστράφησαν ποτέ στον Jordison προσωπικά του αντικείμενα μετά την απόλυση του από την μπάντα και ο θάνατος του αποτέλεσε προϊόν εκμετάλλευσης για να ανέβουν οι πωλήσεις.

Σύμφωνα με την αγωγή, ο Joey και οι Slipknot συμφώνησαν να του επιστραφούν όλα όσα του ανήκαν, συμπεριλαμβανομένου του μουσικού εξοπλισμού του, αλλά η εταιρεία ισχυρίζεται ότι αυτό δεν συνέβη ποτέ.

Τονίζουν τουλάχιστον 22 αντικείμενα παραμένουν στην κατοχή του γκρουπ, συμπεριλαμβανομένων πραγμάτων όπως οι μάσκες του, το εμβληματικό σετ τυμπάνων Pearl και τα αθλητικά του παπούτσια Adidas.

Η αγωγή αναφέρει ότι ορισμένα από αυτά τα αντικείμενα αποτελούν μέρος της έκθεσης στο περιοδεύον μουσείο του συγκροτήματος στο πλαίσιο του Knotfest.

Η μήνυση ισχυρίζεται ότι επειδή το πιο πρόσφατο άλμπουμ τους, The End, So Far δεν τα πήγαινε καλά στις πωλήσεις, τα μέλη του συγκροτήματος Corey Taylor και Michael Shawn Crahan έκαναν δηλώσεις ότι το άλμπουμ ήταν αφιερωμένο στον Joey και πως η συνειδητοποίηση ότι ο Jordison είχε πεθάνει πραγματικά έπαιξε ρόλο στη δημιουργία του.

Επιπλέον, η εταιρεία ισχυρίζεται ότι ο Corey και ο Clown είπαν ψέματα όταν είπαν στους θαυμαστές ότι επικοινώνησαν με την οικογένεια του Joey για να εκφράσουν τα συλλυπητήριά τους για τον θάνατό του και πως δεν μίλησαν ποτέ μαζί τους.

«Αυτό ήταν εντελώς ψευδές και προκάλεσε αναστάτωση στην οικογένεια του Jordison που διάβασε ένα τόσο κραυγαλέο ψέμα στο internet. Είναι σαφές ότι ο Taylor και ο Crahan δεν νοιάζονταν πραγματικά για τον Jordison ή την οικογένειά του. νοιάζονταν μόνο για τη δημοσιότητα και τις πωλήσεις του νέου άλμπουμ» αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Ο Joey Jordison έφυγε από τη ζωή τον Ιούλιο του 2021 και δύο ημέρες μετά σε ανακοίνωση τους οι Slipknot έλεγαν:

«Η καρδιά μας πάει στην οικογένεια του Joey και στους αγαπημένους του σε αυτή την ώρα της τεράστιας απώλειας. Η τέχνη, το ταλέντο και το πνεύμα του Joey δεν μπορούσαν να συγκρατηθούν ή να περιοριστούν.

Η επίδραση του Joey στους Slipknot, στις ζωές μας και στην μουσική που αγαπούσε δεν μπορεί να συγκριθεί με τίποτα. Χωρίς αυτόν δεν θα υπήρχαμε. Θρηνούμε την απώλεια του μαζί με ολόκληρη την οικογένεια των Slipknot. Σε αγαπάμε Joey». 

Η μήνυση κατατέθηκε τον Ιούνιο και το συγκρότημα ζήτησε από το δικαστήριο  να την απορρίψει κάτι που μέχρι στιγμής δεν έχει συμβεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.