Χτύπησε με τη μπαγκέτα στο μάτι ο ντράμερ των Slipknot πέντε λεπτά πριν τη συναυλία στο Release
Music

Χτύπησε με τη μπαγκέτα στο μάτι ο ντράμερ των Slipknot πέντε λεπτά πριν τη συναυλία στο Release

Πρωί Κυριακής και ακόμα προσπαθούμε να συνέλθουμε από την εμφάνιση των Slipknot που έριξε με σαρωτικό τρόπο την αυλαία του Release Athens. Και άλλος ένας που προσπαθεί να συνέλθει είναι ο Jay Weinberg, αφού όπως έγραψε στο instragram μετά το τέλος του live, χτύπησε με τη μπαγκέτα στο μάτι λίγο πριν βγουν στη σκηνή!

«Αστεία ιστορία. Πέντε λεπτά πριν τη συναυλία, ενώ ζεσταινόμουν με τους υπόλοιπους, χτύπησα κατά λάθος δυνατά στο μάτι μου με τη μπαγκέτα και δεν έβλεπα καλά για λίγο. Μετά από μερικά τραγούδια ευτυχώς η όραση μου καθάρισε, έτσι σας ευχαριστώ για τα καλά vibes που σίγουρα βοήθησαν» έγραψε ο Jay μαζί με ένα βίντεο από την έναρξη της συναυλίας με το Disasterpiece. 

Να πούμε ότι και ο Corey Taylor κάπου πρέπει να χτύπησε, αφού στα τρία-τέσσερα τελευταία τραγούδια των Slipknot κούτσαινε εμφανώς. Δείτε εδώ: H στιγμή που η πλατεία νερού εκτoξεύθηκε στο Spit it Out. 


Επιτέλους ανατριχίλες με το κανονικό trailer του Rings of Power!

Δεν ξαναπαίζει Dickinson ο Atlantis: «Θα παίζουμε μόνο Maiden με Di Anno»

Εντελώς ακατάλληλο για ανηλίκους το νέο βίντεο της Μάγια Χοκ του Stranger Things

Ολόκληρο το σκηνικό με το καπνογόνο και τα μπινελίκια του Dickinson


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: