Χαμός με τα εισιτήρια για τους Arctic Monkeys - Εξαντλήθηκαν σε πέντε λεπτά τα early bird
Music

Χαμός με τα εισιτήρια για τους Arctic Monkeys – Εξαντλήθηκαν σε πέντε λεπτά τα early bird

To πρωί της Παρασκευής ξεκίνησε η προπώληση για την εμφάνιση των Arcitc Monkeys στο Release Athens και μόνο η λέξη «χαμός» μπορεί να περιγράψει αυτό που συνέβη. Το ενδιαφέρον του κοινού ήταν τεράστιο και έφτασε σε τέτοια επίπεδα που λύγισε τους server του viva.

Μέσα σε πέντε λεπτά, τα 4.000 εισιτήρια early bird εξαντλήθηκαν και πλέον η πώληση συνεχίζεται στα 70 ευρώ. Οι Arctic Monkeys θα παίξουν στην πλατεία νερού στις 19 Ιουλίου και μαζί τους θα είναι οι Hives και ο Willie J Healey.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Release Athens για το θέμα.

Η ανταπόκρισή σας στην έναρξη της προπώλησης για τις 19/7, με headliners τους Arctic Monkeys, είναι πρωτοφανής! Τα 4.000 early bird εισιτήρια των 65€ εξαντλήθηκαν μέσα στα πρώτα 5 λεπτά. Η προπώληση πλέον θα συνεχιστεί με τις επόμενες δύο φάσεις, όπου οι τιμές θα είναι 70 και 75 ευρώ, μέχρι εξάντλησης των συγκεκριμένων εισιτηρίων.

Εισιτήρια: https://www.releaseathens.gr/event/arcticmonkeys/

Γνωρίζουμε ότι παρουσιάστηκαν αρκετά τεχνικά προβλήματα τα οποία, όμως, οφείλονται στον τεράστιο όγκο επισκέψεων που πρέπει να διαχειριστεί η πλατφόρμα της VIVA. Σας ευχαριστούμε θερμά για την υπομονή σας και την υποστήριξη που δείχνετε στο φεστιβάλ! Η ομάδα του Release Athens.


Οι Arctic Monkeys επιστρέφουν στην Ελλάδα για το Release Athens

Οι κριτικές για το νέο Avatar είναι εδώ: Άξιζε τον κόπο η αναμονή;

Στην πρώτη εικόνα από τη νέα ταινία ο Joker είναι… σημαδεμένος!

Tα 30 rock άλμπουμ με πωλήσεις που ξεπέρασαν τα δέκα εκατομμύρια στην Αμερική


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ