Blind Guardian: Ακούστε το νέο τραγούδι τους
Music

Blind Guardian: Ακούστε το νέο τραγούδι τους

Σχεδόν τρεις μήνες μετά το Deliver Us From Evil, οι Blind Guardian παρουσιάζουν άλλο ένα νέο τραγούδι. Είναι το Secret of the Americal Gods και συνοδεύεται με πλάνα από τις ηχογραφήσεις του άλμπουμ που αναμένεται τον Σεπτέμβριο. Με κοντά στα επτά λεπτά διάρκεια, είναι μάλιστα η κομμένη για το single εκδοχή και θα το ακούσουμε ολόκληρο όταν κυκλοφορήσει το άλμπουμ.

«Με περηφάνεια σας παρουσιάζουμε την επική πλευρά του νέου μας άλμπουμ που έρχεται τον Σεπτέμβριο. Σας υπόσχομαι ότι το ρεφρέν δεν θα ξεκολλήσει εύκολα από τα αυτιά σας. Απολαύστε τη στιγμή και υποσχόμαστε ότι ακόμα δεν έχουμε παίξει όλα τα χαρτιά μας και έχουμε μερικούς άσους στο μανίκι μας» δήλωσε ο frontman της μπάντας Hansi Kürsch. 

Θυμίζουμε φυσικά, ότι οι Blind Guardian θα επιστρέψουν στην Ελλάδα στις 21 Ιουλίου για να παίξει μαζί με τους Sabaton και τους Epica στο πλαίσιο του Release Athens στην Πλατεία νερού.


Διαβάστε ακόμα:

Μοιράζεσαι τον κωδικό του Netflix; Έρχεται νέα χρέωση

Tool: Αυτό είναι το πρώτο τους βίντεο μετά από 15 χρόνια!

Crosses: Η μπάντα του Chino Moreno κυκλοφόρησε δύο νέα τραγούδια

Αυτό είναι το νέο setlist των Slipknot!


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες.  Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ