Bad Omens: Μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της χρονιάς απέκτησε βίντεο
Music

Bad Omens: Μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της χρονιάς απέκτησε βίντεο

Το πιο πρόσφατο άλμπουμ των Bad Omens κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 2022 και έβγαλε την μπάντα στο προσκήνιο, αφήνοντας πίσω τις συγκρίσεις με τους Bring me the Horizon που δικαιολογημένα είχαν γίνει στις δύο πρώτες δουλειές. Η αλήθεια είναι ότι πιο πολύ έμοιαζαν σε tribute παρά σε κανονικά άλμπουμ.

Στο The Death of Peace of Mind οι Bad Omens έβγαλαν επιτέλους τον δικό τους χαρακτήρα και δικαιώθηκαν, όμως η εκτόξευση ήρθε αρκετούς μήνες μετά την κυκλοφορία του άλμπουμ. Τα πρώτα single της δουλειάς (The Grey, Like a Villain, αλλά και το ομώνυμο) τα είχαν πάει πολύ καλά, αλλά τον Νοέμβριο που μας πέρασε ήρθε το tiktok να φέρει στην επιφάνεια το Just Pretend, που γρήγορα έγινε η μεγαλύτερη επιτυχία της μπάντας.

Με αυτό το τραγούδι οι Bad Omens μπήκαν σε όλα τα αμερικάνικα chart και μάλιστα κατάφεραν να φτάσουν στην κορυφή τόσο του Mainstream Rock Airplay αλλά και στις digital πωλήσεις του Hard Rock.

Στο spotify το Just Pretend έχει ήδη ξεπεράσει τα 80 εκατομμύρια ακροάσεις και τώρα ήρθε η ώρα να πάρει ακόμα μεγαλύτερο σπρώξιμο, αφού η μπάντα αποφάσισε να κυκλοφορήσει και βίντεο.


Λύθηκε το μυστήριο με την αλλαγή στους In Flames λίγο πριν το Release

Witcher: Το νέο trailer έχει πολλά τέρατα και μπόλικο αίμα

Θα παίξουν και δεύτερη μέρα οι IDLES στην Ελλάδα

Ο τραγουδιστής των Trivium πήδηξε από τη σκηνή για να σώσει οπαδό


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: