Απορρίφθηκε μία από τις πολλές μηνύσεις κατά του Marilyn Manson
Music

Απορρίφθηκε μία από τις πολλές μηνύσεις κατά του Marilyn Manson

Η μήνυση που είχε κατάθεση μία πρώην βοηθός του Marilyn Manson για σεξουαλική κακοποίηση, απορρίφθηκε από δικαστήριο τους Λος Άντζελες την Τετάρτη. Σύμφωνα με τον δικαστή, δεν υπάρχουν αρκετά στοιχεία για να προχωρήσει η υπόθεση και να προσπεραστεί η χρονική παραγραφή των όποιων αδικημάτων.

Η απόφαση μάλιστα είναι οριστική κάτι που σημαίνει ότι η καταγγέλλουσα δεν μπορεί να επανέλθει με μήνυση για την ίδια απόφαση.

H Ashley Walters που ήταν βοηθός του Marilyn Manson το διάστημα 2010-2011 κατέθεσε την μήνυση της τον Μάιο του 2021 και υποστήριζε ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά, συναισθηματικά και ψυχολογικά. Στο γιατί άνοιξε την υπόθεση μετά από μία δεκαετία, η δικηγόρος της τόνισε ότι η πελάτης της είχε καταπιεσμένες αναμνήσεις από εκείνη την περιόδο που επανήλθαν όταν άρχισε να έχει επαφές με άλλες γυναίκες που κατηγορούν τον Manson για παρόμοια αδικήματα.

Ανοιχτή παραμένει η υπόθεση της Esme Bianco ενώ τον χορό των καταγγελιών άνοιξε η Evan Rachel Wood που ήταν αρραβωνιασμένη με τον Manson για περίπου μία διετία.

Πριν λίγους μήνες ο Manson κατέθεσε μήνυση κατά της Evan Rachel Wood, στην οποία περιγράφει μία συνομωσία εναντίον του από την ίδια και την Illma Gore την οποία χαρακτηρίζει περιστασιακή σύντροφο της. Ο Manson υποστηρίζει ότι όλες οι κατηγορίες προς το πρόσωπο του είναι κατασκευασμένες με στόχο η Wood να αναδειχθεί ως πρόσωπο-σύμβολο κατά της κακοποίησης γυναικών.

Τα έγγραφα κάνουν μάλιστα απίθανες καταγγελίες, όπως ότι η ηθοποιός μαζί με την Gore χάκαραν τους λογαριασμούς του Manson στα social media αλλά και το email του, ενώ προσποιήθηκαν μέχρι και ότι είναι πράκτορες του FBI.

«Είμαι λυπημένη γιατί έτσι λειτουργούν συνήθως αυτές οι υποθέσεις. Αυτό περνάει κάθε θύμα που προσπαθεί να ξεσκεπάσει κάποιον που έχει δύναμη και αυτά είναι τα αντίποινα που συνήθως κάνουν τα θύματα να κρατούν το στόμα τους κλειστό. Ήταν αναμενόμενο» ήταν η απάντηση της Evan Rachel Wood. 


Iron Maiden: Τι παίζουν στη νέα περιοδεία

Thor: Ο Κρίστιαν Μπέιλ είναι τρομερός στο νέο trailer

Gray Man: Ράιαν Γκόσλινγκ και Κρις Εβανς στο trailer

Τέλος η κιθαρίστρια από τους Evanescence λίγο πριν έρθουν στην Ελλάδα


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ