Οι Apocalyptica συνεργάζονται με τον Geezer Butler στο νέο τους single
Music

Οι Apocalyptica συνεργάζονται με τον Geezer Butler στο νέο τους single

Ένα νέο single παρουσίασαν το πρωί της Παρασκευής οι Apocalyptica και μάλιστα συνεργάζονται με τον τεράστιο Geezer Butler. Ο μπασίστας των Black Sabbath συμμετέχει στο I’ll Get Through It μαζί με τον Franky Perez που αναλαμβάνει για ακόμα μία φορά τα φωνητικά.

Ο Perez είχε τραγουδήσει σε ολόκληρο το Shadowmaker, που είχε κυκλοφορήσει το 2015 και μάλιστα είχε περιοδεύσει μαζί τους στη συνέχεια. Το πιο πρόσφατο άλμπουμ της μπάντας, κυκλοφόρησε το 2020 με τίτλο «Cell-0»και ήταν η πρώτη εντελώς instrumental δουλειά τους μετά από 17 ολόκληρα χρόνια.

Στο διάστημα που ακολούθησε κυκλοφόρησαν το single Talk To Me με την Lzzy Hale των Halestrom στα φωνητικά, ενώ τον Απρίλιο του 2021, ακούσαμε τη διασκευή τους στο White Room σε συνεργασία με τον Jacoby Shaddix των Papa Roach. Η μπάντα ήρθε δύο φορές στην Ελλάδα τα προηγούμενα χρόνια για να παίξει τραγούδια των Metallica.

Ακούστε τη συνεργασία των Apocalyptica με τον Geezer Butler:


Διαβάστε ακόμα: 

Muse: Όλες οι λεπτομέρειες για το νέο άλμπουμ

Tool: Αυτό είναι το πρώτο τους βίντεο μετά από 15 χρόνια!

Crosses: Η μπάντα του Chino Moreno κυκλοφόρησε δύο νέα τραγούδια

Αυτό είναι το νέο setlist των Slipknot!


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες.  Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ