Απίθανα πράγματα στο setlist των Metallica στην ευρωπαϊκή τους επιστροφή!
Music

Απίθανα πράγματα στο setlist των Metallica στην ευρωπαϊκή τους επιστροφή!

Όσοι βρέθηκαν στο Copenhell της Δανίας το βράδυ της Τετάρτης, είδαν ένα τρομερό setlist από τους Metallica, που επέστρεψαν στην Ευρώπη, για μία σειρά εμφανίσεων που θα διαρκέσει μέχρι τα μέσα Ιουλίου.

Η μπάντα άνοιξε την εμφάνιση της με το Whiplash και έπαιξε το Enter Sandman τρίτο στη σειρά, αμέσως μετά το Creeping Death. Φαντάζετε αυτοί που κανονίζουν να φεύγουν νωρίς, για να μην πέσουν σε κίνηση, να τήρησαν την υπόσχεση τους που λογικά θα ήταν «Όταν αρχίσει το Enter Sandman την κάνουμε;».

Οι Metallica έπαιξαν συνολικά 16 τραγούδια, με Bleeding Me και Dirty Window και Trapped Under Ice ανάμεσα σε άλλα και το Seek & Destroy να ρίχνει την αυλαία του κανονικού set. Επέστρεψαν για το encore με Damage inc., One και έκλεισαν την εμφάνιση τους με το Master of Puppets που χρησιμοποιήθηκε για τελευταίο τραγούδι για πρώτη φορά μετά από 25 χρόνια. Τρελά πράγματα που θα θέλαμε να δούμε και στην Ελλάδα αλλά δεν…

Αυτό ήταν το setlist τους και αμέσως μετά ακολουθούν βίντεο:


O Τζον Σνόου επιστρέφει σε νέα σειρά-συνέχεια του Game of Thrones!

Disney Plus: Δέκα κορυφαίες σειρές στην πλατφόρμα!

Stranger Things: Η μικρή Eleven της νέας σεζόν δεν είναι αυτό που νομίζαμε

Joker: H Lady Gaga θα υποδυθεί τη Harley Quinn στο μιούζικαλ-σίκουελ!


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: