Νέο EP κυκλοφόρησαν οι Slipknot
Music

Νέο EP κυκλοφόρησαν οι Slipknot

Το teasing που έκαναν οι Slipknot, οδήγησε σε κάτι που περιμέναμε και δεν ήταν και τίποτα τρομερό για να τα λέμε όλα. Τα ξημερώματα της Παρασκευής το συγκρότημα κυκλοφόρησε ένα EP για το Aderrall, το εναρκτήριο τραγούδι του The End, So Far που αποτέλεσε την τελευταία τους δουλειά με την Roadrunner.

To EP περιλαμβάνει έξι -ας τα πούμε- τραγούδια, αφού στην ουσία σπάει το Adderall στα δύο, το intro και το κυρίως μέρος, στη συνέχεια έχουμε ένα demo και ένα instrumental του ίδιου τραγουδιού, ένα sample 26 δευτερολέπτων και άλλο ένα instrumental βασισμένο επίσης σε ήχους του Adderall. Δεν είναι και να ενθουσιάζεσαι δηλαδή.

Τη λες και γεμάτη αυτή την εβδομάδα για τους Slipknot, αφού ανακοίνωσαν το διαζύγιο τους με τον Craig Jones, με το ποστάρισμα να κατεβαίνει λίγη ώρα αργότερα, ενώ δημοσίευσαν μία φωτογραφία του νέου μέλους που τους συνοδεύει ήδη στη σκηνή για την ευρωπαϊκή τους περιοδεία.


Λύθηκε το μυστήριο με την αλλαγή στους In Flames λίγο πριν το Release

Witcher: Το νέο trailer έχει πολλά τέρατα και μπόλικο αίμα

Θα παίξουν και δεύτερη μέρα οι IDLES στην Ελλάδα

Ο τραγουδιστής των Trivium πήδηξε από τη σκηνή για να σώσει οπαδό


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: