Αναβλήθηκε η συναυλία του John Grant
Music

Αναβλήθηκε η συναυλία του John Grant

Η συναυλία του John Grant που ήταν προγραμματισμένη για τις 10 Νοεμβρίου, αναβλήθηκε όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια εταιρεία, που τονίζει ότι θα υπάρξει νέα ημερομηνία, μετά την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ του καλλιτέχνη.

Ακολουθεί η ανακοίνωση με τις λεπτομέρειες για την επιστροφή χρημάτων.  

Η συναυλία του John Grant που ήταν προγραμματισμένη για τις 10 Νοεμβρίου στο Fuzz Club στην Αθήνα, δυστυχώς, αναβάλλεται. Νέα ημερομηνία συναυλίας θα ανακοινωθεί μετά την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ του John Grant.

Όλα τα εισιτήρια θα επιστραφούν άμεσα. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Οι επιστροφές θα ξεκινήσουν την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου και θα ολοκληρωθούν μέχρι την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου.

Όσοι έχουν αγοράσει εισιτήριο μέσω Viva.gr (More.com), θα λάβουν επιστροφή αυτομάτως στην κάρτα που πραγματοποιήθηκε η αγορά ή στον τραπεζικό λογαριασμό που έχουν δηλώσει.

Όσοι έχουν πληρώσει τα εισιτήριά τους με μετρητά σε κάποιο φυσικό σημείο, θα πρέπει να αποστείλετε με email στο [email protected] στοιχεία τραπεζικού λογαριασμού, ώστε να σας γίνει κατάθεση του αντίστοιχου ποσού. Τα στοιχεία που θα χρειαστεί να αποστείλετε είναι:

Θέμα email “ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ JOHN GRANT “
● Κωδικός παραγγελίας
● ΙΒΑΝ
● Τράπεζα
● Δικαιούχος


Αναβολή στην κυκλοφορία των εισιτηρίων για Rammstein

Το Max έρχεται επιτέλους στην Ελλάδα την Άνοιξη του 2024

Οι Judas Priest επέστρεψαν με… κρίση πανικού!

Ο Grandson στο Roxx λίγο πριν έρθει στην Ελλάδα


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ