Αναβαθμίστηκαν σε 4K όλα τα βίντεο των Linkin Park από το Meteora στο youtube
Music

Αναβαθμίστηκαν σε 4K όλα τα βίντεο των Linkin Park από το Meteora στο youtube

Σε λίγες ημέρες συμπληρώνονται 20 χρόνια από την κυκλοφορία του Meteora των Linkin Park και το συγκρότημα εκτός από την επετειακή κυκλοφορία που περιλαμβάνει μπόλικο ακυκλοφόρητο υλικό, προχώρησε σε αναβάθμιση όλων των βίντεο κλιπ από το άλμπουμ σε 4k στο youtube.

Όλα τα single αποτέλεσαν τεράστιες επιτυχίες με μπροστάρη φυσικά το Numb που πλησιάζει τα δύο δισεκατομμύρια προβολές θα τα πιάσει σύντομα. Μιλάμε για μία πρωτόγνωρη αναβάθμιση, αφού συνήθως τα τελευταία χρόνια βλέπουμε upgrade μεγάλων επιτυχιών στο youtube σε HD και αυτό πολλές φορές με αμφιβόλου ποιότητας αποτέλεσμα. Εδώ, όλα τα βίντεο είναι σε τρομερή κατάσταση και μοιάζουν σαν να κυκλοφόρησαν με σημερινή τεχνολογία.

To Meteora διαδέχθηκε την τεράστια επιτυχία του Hybrid Theory και είχε αντίστοιχα αποτελέσματα, αφού έκανε ντεμπούτο στο νούμερο ένα των αμερικανικών charts το 2003 με 810.000 πωλήσεις την πρώτη εβδομάδας κυκλοφορίας του.

Από τότε, έχει πουλήσει πάνω από 16 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως. Πρόσφατα οι Linkin Park έδωσαν στη δημοσιότητα ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι με τίτλο Lost που ήδη έχει γίνει μεγάλη επιτυχία στις streaming πλατφόρμες.

Δείτε εδώ όλα τα βίντεο σε 4k: 


O Άρχοντας των Δαχτυλιδιών επιστρέφει στους ελληνικούς κινηματογράφους

Rolling Stone: Αυτά είναι τα 100 καλύτερα heavy metal τραγούδια

Τραγούδησε το Holy Diver με χορογραφία… καράτε στο American Idol

Parkway Drive: Τα τραγούδια που μου άλλαξαν τη ζωή


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ