Κι άλλο νέο τραγούδι με τα φωνητικά του Chester Bennington!
Music

Κι άλλο νέο τραγούδι με τα φωνητικά του Chester Bennington!

Δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία του άλμπουμ των Grey Daze, της πρώτης μπάντας του Chester Bennington που περιείχε φωνητικά που είχε ηχογραφήσει πριν 25 χρόνια, έρχεται και άλλη δουλειά από τη μπάντα.

Ο τίτλος του άλμπουμ είναι The Phoenix και ολοκληρώνει το το υλικό που είχε αφήσει ο Chester από τότε με συνθέσεις που έχουν ολοκληρωθεί σε μεγάλο βαθμό το τελευταίο διάστημα. Σε αυτή τη νέα δουλειά συμμετέχουν οι Dave Navarro (Jane’s Addiction), Richard Patrick (Filter) αλλά και οι κόρες του Chester, Lily και Lila.

Το πρώτο single έχει τίτλο Saturation (Strange Love) και σύμφωνα με τον κιθαρίστα της μπάντας, Sean Dowdell, είναι ενδεικτικό της κατεύθυνσης του άλμπουμ που είναι γενικά πιο heavy.

«Το Amend ήταν πιο συναισθηματικό. Νιώθαμε λυπημένοι όταν το ηχογραφούσαμε. Τώρα μία διετία μετά είναι ξεκάθαρο το στάδιο που βρισκόμασταν. Ήταν αυτό του θρήνου. Είχαμε περάσει τα στάδια του σοκ και της θλίψης. Τώρα βρισκόμαστε στο στάδιο της ευγνωμοσύνης.

Το νέο άλμπουμ είναι μία γιορτή για τον φίλο μας, το ταλέντο του και τη μουσική του. Καταγράφει την οργή και την ενέργεια του Chester που αγάπησε ο κόσμος. Είναι πιο επιθετικό. Αν σας άρεσαν οι κραυγές του Chester θα σας αρέσει αυτός ο δίσκος» τόνισε ο Sean Dowdell. Ακούστε το τραγούδι στο βίντεο που ακολουθεί. 

The Phoenix tracklisting: 
Saturation (Strange Love)
Starting To Fly
Be Your Man
Holding You (featuring Dave Navarro)
Hole (featuring Lily & Lila Bennington)
Drag
Believe Me (featuring Richard Patrick)
Anything, Anything
Spin
Wake Me


Διαβάστε ακόμα:

To Netflix αποκάλυψε τις δέκα δημοφιλέστερες ταινίες του

Stranger Things: Ποιος είναι ο νέος μεγάλος κακός της σειράς

Walking Dead: Το πρώτο teaser για το τέλος θυμάται τον Rick!

Rammstein: Στο νέο τραγούδι τους είναι… αγνώριστοι!


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες.  Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ