Με αλλαγή στη σύνθεση τους πάνε στο Powertrip οι AC/DC
Music

Με αλλαγή στη σύνθεση τους πάνε στο Powertrip οι AC/DC

Το line-up για την εμφάνιση τους στο φεστιβάλ Powertrip τον Οκτώβριο ανακοίνωσαν οι AC/DC. Το συγκρότημα θα εμφανιστεί ζωντανά για πρώτη φορά μετά από επτά χρόνια, όταν και είχε ολοκληρώσει την περιοδεία του τότε με τον Axl Rose στα φωνητικά, λόγω των προβλημάτων ακοής του Brian Johnson.

Στο μεταξύ ο Johnson επέστρεψε για το άλμπουμ, Power Up, που κυκλοφόρησε το 2020, ενώ στα ντραμς ήταν και ο Phil Rudd που είχε μείνει εκτός μπάντας το 2015, λόγω νομικών προβλημάτων. Ο Rudd όμως δεν θα δώσει το παρών στο Powertrip και τη θέση του στα ντραμς θα πάρει ο Matt Laug (Alice Cooper, Slash).

Αυτό που δεν ξέρουμε, είναι το αν αυτή η αλλαγή είναι προσωρινή ή θα ισχύσει και για ενδεχόμενες μελλοντικές εμφανίσεις του συγκροτήματος. Ο Αngus Young θα έχει επίσης μαζί του στη σκηνή τον Stevie Young που αντικατέστησε τον θείο του Malcom, πριν τον θάνατο του, αλλά και τον Cliff Williams που μπορεί να είχε δηλώσει πως αποσύρεται το 2017, όμως και αυτός επέστρεψε για το άλμπουμ το 2020.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να ακούσετε την πρόβα των AC/DC ενόψει της εμφάνισης: 


Όλες οι σειρές και οι ταινίες που έρχονται στο Netflix τον Σεπτέμβριο

22 χρόνια Toxicity: To άλμπουμ των System of a Down που σημάδεψε μία ολόκληρη γενιά

Τατουάζ στο λαιμό έκανε ανάμεσα σε δύο εμφανίσεις των Metallica ο James Hetfield

Δέκα συγκροτήματα που πρέπει να δούμε στην Ελλάδα το επόμενο καλοκαίρι


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ