Άλλα τέσσερα νέα βίντεο από τους Metallica
Music

Άλλα τέσσερα νέα βίντεο από τους Metallica

H μουσική επικαιρότητα κινείται φυσικά γύρω από την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ των Metallica. Το συγκρότημα δεν έκανε καμία παύση στις προωθητικές ενέργειες για το νέο του άλμπουμ και συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς, αφού κάθε μέρα δίνουν στη δημοσιότητα και ένα βίντεο για τραγούδι του άλμπουμ, ενώ θα πρέπει να τονίσουμε ότι τα βίντεο δεν είναι αυτά που προβλήθηκαν στους κινηματογράφους στο παγκόσμιο listening party.

Έτσι από την Παρασκευή είδαμε άλλα τέσσερα βίντεο με το Sleepwalk my Life Away να είναι το μοναδικό που δείχνει τα μέλη του συγκροτήματος. Για το Room of Mirrors και το Shadows Follow έχουμε δύο εξαιρετικά animation, ενώ για το Toο Far Gone? το αποτέλεσμα είναι μία άσκοπη γεμάτη αντανακλάσεις ζαλάδα που ελπίζουμε ότι δεν θα ξαναδούμε ποτέ στη ζωή μας.

Το απόγευμα της Τρίτης έρχεται το Crown of Barbed Wire, την Τετάρτη το Chasing Light και την Πέμπτη το You Must Burn. Προφανώς περιμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και το Inamorata αν και ακόμα δεν υπάρχει προγραμματισμός για την πρεμιέρα του.


Το νέο άλμπουμ των Metallica είναι εδώ: Ακούστε το ολόκληρο!

O George RR Martin έχει ένα ακατόρθωτο πλάνο για όσα πρέπει να γράψει

Ανακοινώθηκε το remake του Harry Potter σε σειρά

Το Netflix του Heavy Metal είναι διαθέσιμο και στην Ελλάδα


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: