Αναβλήθηκε για την Κυριακή η αποψινή συναυλία του Γιάννη Αγγελάκα στο Fuzz
Music

Αναβλήθηκε για την Κυριακή η αποψινή συναυλία του Γιάννη Αγγελάκα στο Fuzz

Η 24ωρη απεργία που κήρυξε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Θεάματος Ακροάματος, με κύριο αίτημα την απόσυρση της τροπολογίας για τις ειδικότητες των καλλιτεχνών και των εργαζομένων στην Τέχνη και τον Πολιτισμό, έφερε την αναβολή της sold out εμφάνισης του Γιάννη Αγγελάκα που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα Παρασκευή στο Fuzz.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Φίλες και φίλοι,

Πριν από λίγη ώρα ο Γιάννης Αγγελάκας και οι 100°C ανακοίνωσαν τα εξής:

«Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Θεάματος Ακροάματος, η οποία αναφέρει ότι ‘Σήμερα Παρασκευή 17/2 συνεχίζουμε με 24ωρη απεργία και με κατάθεση αίτησης ακύρωσης του ΠΔ 85/2022 στο Συμβούλιο της Επικρατείας’, σας ενημερώνουμε ότι ακυρώνουμε το αποψινό μας live στηρίζοντας την απεργία.»

 Σεβόμενοι απόλυτα τη θέση των καλλιτεχνών, σας ενημερώνουμε πως η 2η εμφάνιση του Γιάννη Αγγελάκα και των 100°C θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19/2, στο Fuzz Live Music Club. Όλα τα εισιτήρια που έχουν ήδη πουληθεί για τη σημερινή συναυλία ισχύουν για τη νέα ημερομηνία. Όποιος δεν μπορέσει να παρευρεθεί, θα δει το αντίτιμο του εισιτηρίου να πιστώνεται αυτόματα στον λογαριασμό την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Η συναυλία του Σαββάτου θα πραγματοποιηθεί κανονικά. Σας ζητούμε συγγνώμη για την όποια αναστάτωση και ταλαιπωρία.


Οι Sleep Token ανακοίνωσαν το άλμπουμ και συνεχίζουν να σαρώνουν

To November Rain έγινε το πρώτο ροκ τραγούδι με δύο δισ. views στο youtube

Οι Code Orange κυκλοφόρησαν ξανά το τελευταίο άλμπουμ αλλά το άλλαξαν εντελώς


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ