Τι ακριβώς συμβαίνει με τα εισιτήρια των Arctic Monkeys
Music

Τι ακριβώς συμβαίνει με τα εισιτήρια των Arctic Monkeys

Βρισκόμαστε κάτι παραπάνω από 24 ώρες από τη στιγμή που ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για τους Arctic Monkeys και τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές θα βρείτε εισιτήριο μόνο αν σας χαμογελάσει η τύχη. Πάμε να δούμε τι ακριβώς συμβαίνει.

Τα εισιτήρια έχουν σχεδόν εξαντληθεί από το πρωί του Σαββάτου. Και λέμε σχεδόν, γιατί αν κάνετε refresh στη σελίδα του viva μπορεί κάποια στιγμή να βρείτε εισιτήρια γενικής εισόδου στα 80 ευρώ και VIP στα 200 ευρώ που προέρχονται από ακυρώσεις κρατήσεων.

Είμαστε λοιπόν μία ανάσα από την ανακοίνωση ενός ιστορικού sold out που λογικά θα γίνει επίσημο μέσα στις επόμενες ώρες. Και μην αναρωτιέστε πως μπορεί να γίνει sold out ένας ανοιχτός χώρος.

Μπορούμε να σας πούμε με κάθε βεβαιότητα ότι από όσα ξέρουμε από τους ανθρώπους του φεστιβάλ όλα αυτά τα χρόνια, έχουν πάντα στο νου τους με πόσο κόσμο είναι ανθρώπινες οι συνθήκες στην Πλατεία Νερού και δεν θα γέμιζαν τον χώρο μέχρι τις… βάρκες απλά για τα εισιτήρια.

Θυμίζουμε μέσα στα πρώτα πέντε λεπτά από την έναρξη της προπώλησης είχαν φύγει 4.000 εισιτήρια, ενώ το 70% είχε πουληθεί πριν καν συμπληρωθούν πέντε ώρες.

Δοκιμάστε λοιπόν την τύχη σας τις επόμενες ώρες, αν και πλέον τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Οι Arctic Monkeys επιστρέφουν στη χώρα μας μετά από πέντε χρόνια στις 19 Ιουλίου και θα έχουν μαζί, τους The Hives και τον Willie J Healey.


Δύο εκπλήξεις και μία πρεμιέρα για τους Metallica στην τελευταία συναυλία της χρονιάς

Οι κριτικές για το νέο Avatar είναι εδώ: Άξιζε τον κόπο η αναμονή;

Στην πρώτη εικόνα από τη νέα ταινία ο Joker είναι… σημαδεμένος!

Tα 30 rock άλμπουμ με πωλήσεις που ξεπέρασαν τα δέκα εκατομμύρια στην Αμερική


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ