Αυτός είναι ο πιο παράξενος τίτλος τραγουδιού στην ιστορία των Metallica
Music

Αυτός είναι ο πιο παράξενος τίτλος τραγουδιού στην ιστορία των Metallica

Η επικαιρότητα περιστρέφεται γύρω από τις μαζεμένες ανακοινώσεις που έκαναν οι Metallica τη Δευτέρα, αφού παρουσίασαν νέο τραγούδι, έδωσαν λεπτομέρειες για το άλμπουμ και έκαναν γνωστό το πρόγραμμα της περιοδείας τους για την επόμενη διετία.

Για τον τίτλο του άλμπουμ, 72 Seasons, τα είπαμε αναλυτικά εδώ, αλλά μεγάλη εντύπωση μας έκανε και κάτι ακόμα. Ο τίτλος του τραγουδιού που ρίχνει την αυλαία του δίσκου.

Το Inamorata είναι το 12ο τραγούδι και αποτελεί σίγουρα τον πιο… αταίριαστο με το προφίλ της μπάντας τίτλο που έχουν χρησιμοποιήσει στα 40 χρόνια της δισκογραφίας τους. Τι σημαίνει όμως το Inamorata;

Η λέξη προέρχεται από την ιταλική γλώσσα, αλλά χρησιμοποιείται και τα αγγλικά και σημαίνει στο περίπου «ερωμένη». Είναι η γυναίκα με την οποία έχει κάποιος ερωτική σχέση και στην Αμερική θεωρείται παλιομοδίτικος χαρακτηρισμός.

Προφανώς και δεν έχουμε ιδέα για το περιεχόμενο των στίχων και τη μουσική κατεύθυνση του τραγουδιού, αλλά έχει ενδιαφέρον η τοποθέτηση του ως τελευταίο τραγούδι με αυτό τον τίτλο, όταν στο παρελθόν αυτή τη θέση είχαν για παράδειγμα τα Metal Militia, Dyers Eve και άλλα παρόμοιας αισθητικής.

Και αν σας θυμίζει κάτι η λέξη, τότε να σας πούμε ότι αυτό είναι το όνομα της εταιρείας ρούχων της Έμιλι Ραταϊκόφσκι, ενώ έτσι ονομάζεται και ένα από τα single της φετινής δουλειάς των Northlane.

To 72 Seasons των Metallica κυκλοφορεί στις 14 Απριλίου. 


1899: Πότε τελειώνει η ιστορία της νέας σειράς του Netflix

Όλες οι σειρές και οι ταινίες που έρχονται στο Netflix τον Δεκέμβριο

Οι Imagine Dragons έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Οι Blind Guardian επιστρέφουν στην Ελλάδα τον Οκτώβριο του 2023


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: