Με αυτό το τραγούδι θέλει να πάει στη Eurovision ο τραγουδιστής των Sex Pistols!
Music

Με αυτό το τραγούδι θέλει να πάει στη Eurovision ο τραγουδιστής των Sex Pistols!

Υποψηφιότητα για να εκπροσωπήσει την Ιρλανδία στη Eurovision έβαλε ο John Lydon μαζί με την μπάντα του, τους Public Image Ltd. Η ανακοίνωση έγινε τη Δευτέρα, μαζί με τα άλλα πέντε τραγούδια που διεκδικούν θέση στον διαγωνισμό που θα πραγματοποιηθεί φέτος στο Λίβερπουλ.

Το τραγούδι έχει τίτλο Hawaii και ο Lydon είχε να πει τα εξής: «Είναι αφιερωμένο σε όλους όσους περνούν δύσκολες στιγμές στο ταξίδι της ζωής, με το άτομο που νοιάζoνται περισσότερο. Είναι επίσης ένα μήνυμα ελπίδας ότι τελικά η αγάπη κατακτά τα πάντα».

Η επιλογή της Ιρλανδίας για το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει τη χώρα στη Eurovision, θα γίνει στις 3 Φεβρουαρίου. Ο John Lydon δημιούργησε τους Public Image Ltd. το 1978, αμέσως μετά τη διάλυση των Sex Pistols, είναι το μοναδικό σταθερό μέλος από τότε και έχει κυκλοφορήσει μαζί τους δέκα άλμπουμ. Ακούστε το τραγούδι στο βίντεο που ακολουθεί. 


Φανατικοί οπαδοί της Celine Dion διαμαρτυρήθηκαν στα γραφεία του Rolling Stone

Οι 200 σπουδαιότεροι τραγουδιστές και τραγουδίστριες

ROXX 30: ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΑΣ ΑΛΜΠΟΥΜ ΓΙΑ ΤΟ 2022

ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 2022


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ